På topplistor
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Millennium (del 4)
Antal sidor
504
Utgivningsdatum
2016-09-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
273 g
SAB
Hc
ISBN
9789113073309

Det som inte dödar oss - Millennium 4

(44 röster)  |  Läs 7 recensioner
Pocket, Svenska, 2016-09-16
49 kr 63 kr Du sparar 22%
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Tidskriften Millennium har fått nya ägare. Elaka tungor hävdar att tiden har sprungit ifrån Mikael Blomkvist och han funderar på om han borde göra något annat.

Lisbeth Salander är rastlös. Hon medverkar i en hackerattack till synes utan någon särskild anledning. Hon tar risker hon vanligtvis är noga med att undvika. Det är inte likt henne.

En sen natt ringer professor Frans Balder, en ledande auktoritet inom AI-forskning, till Blomkvist. Balder säger sig sitta på världsavgörande information om amerikanska underrättelsetjänsten. Han har dessutom haft kontakt med en ung kvinnlig superhacker, som bär vissa likheter med en person Blomkvist känner väl.

Mikael Blomkvist börjar hoppas på det scoop som både han och Millennium behöver. Lisbeth Salander har som vanligt sin alldeles egen agenda. I Det som inte dödar oss fortsätter berättelsen. Det har blivit dags för deras vägar att korsas. Ännu en gång.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det som inte dödar oss - Millennium 4
 2. +
 3. Mannen som sökte sin skugga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mannen som sökte sin skugga av David Lagercrantz (inbunden).

Köp båda 2 för 244 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Det som inte dödar oss - Millennium 4. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Skamlig
  Gabrielle, 31 juli 2017

  Hade så höga förväntningar på denna boken men karaktärerna är inte sig lika alls tycker jag. Stort misstag att låta någon annan fortsätta skriva

 2. Ren dynga!
  Matz Ekström, 1 juni 2017

  Stieg Larsson hade nog inte gillat denna bok. Väldigt torftigt skriven, absolut ingen spänning. Föregångarens böcker går inte att jämföra. Ren dynga!

 3. Ängslig
  Anne , 27 december 2016

  Historian är bra och välskriven men onödigt mycket fackterminologi ibland som gör att boken känns lite ängslig att inte "räcka till".

 4. Besviken
  Linda, 13 december 2016

  Långdragen och tråkig. Verkligen försökt men tror inte jag kommer läsa ut den. En stor besvikelse efter de andra 3 förvisso annan författare nu men ändå.

 5. Tyvärr en besvikelse
  Jörgen Olofsson, 11 november 2016

  När de första Millennium böckerna kom och blev lästa, upplevdes de som om inte unika i alla fall som något nytt och med en samhällskritisk botten. Allt detta är borta. Och boken upplevs som förutsägbar, där Sahlander växt ut till att bli en superkvinna. Med alla dessa egenskaper och färdigheter detta medför. Lite övertydligt så läggs hela tiden ut olika ledtrådar. Ibland flera gånger så att vi inte ska missa dem. Vi vet vad som kommer att hända i den här konstruerade historien och därf... Läs hela recensionen

 6. Tråkig
  Bosse, 8 november 2016

  Oj, den här boken hade jag väntat mig mycket mer av. Tänk att få tillåtelse att fortsätta på Millennium-trilogin! Men ack så torftigt och illa skrivet. Den säljer mest på sitt namn, inte på att det är en bra bok. Undvik den, det finns avsevärt bättre i deckargenren.

 7. Datanörd
  Kenneth Österberg, 1 november 2016

  För mycket tjat om data och matematik. Blev ointressant i och med det. Alltför mycket briljerande i matematiska formler och underverk. Inte trovärdigt.

Visa alla 7 recensioner

Bloggat om Det som inte dödar oss - Millennium 4