Yoga för kvinnor (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2016-12-01
Upplaga
3
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Hildonen, Anneli (foto)
Dimensioner
245 x 175 x 12 mm
Vikt
481 g
SAB
Rai
ISBN
9789113076454

Yoga för kvinnor

Häftad, Svenska, 2016-12-01
105 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Under lång tid har vi ägnat oss åt att träna för att få vackra och välformade kroppar, men jakten på den perfekta kroppen har snarare ökat avståndet mellan kropp och själ. Därför har yogan fått ett sådant genomslag i västvärlden de senaste åren. Yogan är ett kraftfullt verktyg som kan påverka kvinnors välbefinnande i olika stadier av livet: lindra humörsvängningar i tonåren och vid PMS, minska problem under graviditeten och efter förlossningen samt under klimakteriet.

Yoga för kvinnor, som nu kommer i ett behändigt nytt format, inleds med en kort introduktion som bland annat presenterar de åtta stegen som är yogans grundpelare. Sedan följer några andningsövningar som man använder sig av när man praktiserar yoga, och som hjälper till att öka utövarens lugn och koncentration. Huvuddelen i boken innehåller ett femtiotal övningar som framför allt bygger på hathayogan, men som också är influerade av ashtangiyogan. Rörelserna och ställningarna ger styrka, smidighet och avslappning. De är indelade efter de olika behov kvinnan har under sitt liv, med tyngdpunkten på kvinnan mitt i livet. Självklart går de att kombinera ihop till ett personligt program. Merparten kräver inga förkunskaper, men efter några gånger når utövaren djupare in i varje rörelse.

Alla ställningar i boken visas av lärare som dagligen undervisar i yoga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Yoga för kvinnor
  2. +
  3. Yoga är min terapi : yogaprogram för din kroppstyp baserat på ayurveda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Yoga är min terapi : yogaprogram för din kropps... av Janesh Vaidya, Malin Barrling (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Yoga för kvinnor