Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2017-01-11
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademiska
Medarbetare
Ulaner, Maria (form)
Illustratör/Fotograf
Airi Iliste
Dimensioner
216 x 140 x 21 mm
Vikt
518 g
SAB
Do
ISBN
9789127147478

Tid att leva : ett tioveckors program för stresshantering med ACT och medveten närvaro

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2017-01-11
215 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I perioder är det naturligt att vara rejält stressad och vi är byggda för att klara det. Stress är något som varierar i livet, från lite till mycket, och hur stressad man än är kan man inte »bli galen« av stress.

Men om det som var tänkt att bara vara en period istället övergår till något långvarigt säger till sist kroppen eller huvudet ifrån. Stress har blivit en del av vår vardag och stressrelaterad ohälsa är idag den vanligaste orsaken till långtidssjukskrivning.

När kraven är många i livet kan vi ibland tappa riktningen och börja prioritera »borden« och »måsten«. Vi kanske minskar kontakten med vänner och familj och får mindre tid till att göra kreativa och roliga saker. Det finns risk att vi dränerar oss själva på energi och missar tillfällen för återhämtning.

Tid att leva hjälper dig som har problem med stress att återta kontrollen över ditt liv. Du kommer att få hjälp med att hantera den ofrånkomliga stressen som är en del av livet och att förändra den stress som är möjlig att göra någonting åt.

Boken är upplagd som ett program som du kan följa vecka för vecka och som ger ökad förståelse om vad stress är och hur man kan hantera den.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tid att leva : ett tioveckors program för stresshantering med ACT och medveten närvaro
 2. +
 3. Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med... av Erik Hedman, Johanna Linde, Peter Leiler, Erik Andersson, Erland Axelsson (inbunden).

Köp båda 2 för 497 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tid att leva : ett tioveckors program för stresshantering med ACT och medveten närvaro. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderas för både terapeut och patient
  Einar Palm , 16 september 2017

  Jag har arbetat inom både primärvård och nu företagshälsovård med personer med stressproblematik och använt boken både i stresshanteringskurser och i individsamtal - väldigt enkelt och bra beskrivet för de olika interventionerna där man med fördel kan ta enstaka avsnitt utifrån personens specifika problematik och arbeta utifrån. Rekommenderas varmt!

 2. Enkel och inspirerande
  Imma75, 15 september 2017

  Boken är fylld av mycket bra information och övningar. Man förstår enkelt hur man ska göra. Metoden och strategierna fungerar!!!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Tid att leva : ett tioveckors program för...