Format
Övrigt
Språk
Svenska
Serie
Kompisar
Antal sidor
20
Utgivningsdatum
2009-10-21
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
425 x 298 x 5 mm
Vikt
590 g
ISBN
9789127417748

Kompisar Kompiskort

Övrigt, Svenska, 2009-10-21
450 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kompisar

Kanin och Igelkott är bästa vänner, men ibland kan även vänner bli ovänner. I kompismaterialet hittar du berättelser om Kanin och Igelkott med utgångspunkt i situationer som de flesta barn känner igen från sin egen vardag.

Med självaste Kanin och Igelkott som handdockor blir kompisssamtalen lättare att föra och barnen kan ta med karaktärerna in i den fria leken.

Kompisböcker

En serie med tio små berättelser om Kanin och Igelkotts vardag. Med uttrycksfulla illustrationer och enkla texter presenteras tio olika teman. Exempelvis: Dela med dig, Prata om det och Säg förlåt. De tio kompisböckerna säljs samlade i en box.

Kompisböcker för de yngsta

Böckerna utgår från samma berättelser och illustrationer som i de tio små kompisböckerna, men texten är bearbetad och anpassad för barn i åldrarna 1-3 år. På omslagets baksida finns förslag på samtalsfrågor. Kompisböcker för de yngsta har gjorts i ett större format och säljs samlade i en box.

Pussel som berättar

Lägg pusslet och berätta tillsammans. Kanin har med sig en fin, röd boll men vad är det som händer och varför blir det så? Vad händer till slut? Prata om händelseförloppet och uppmuntra barnen att komma med egna funderingar. Använd gärna berättelserna i de små kompisböckerna tillsammans med pusslet. Låt barnen plocka ut de små figurerna från pusslet och leka vidare. Kan de hitta på nya berättelser?

Kompiskort

Använd Kompiskorten för att ge barnen redskap att förebygga och lösa konflikter. Kompiskort är ett paket med 10 kort i A3- format, innehållande färgglada illustrationer av de två kompisarna. Korten har samma teman som Kompisböckerna. På baksidan av korten finns förslag för olika aktiviteter som passar att göra till varje tema.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kompisar Kompiskort
  2. +
  3. Små kompissagor - Kompisböcker 10 titlar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Små kompissagor - Kompisböcker 10 titlar av Linda Palm (inbunden).

Köp båda 2 för 900 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Kompisar Kompiskort