Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2017-01-20
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Fredriksson, Ulf (förf.) / Gyllander Torkildsen, Lisbeth (förf.) / Jönsson, Anders (förf.) / Karlsson, K G (förf.) / Olovsson, Tord Göran (förf.) / Oskarsson, Magnus (förf.) / Rosvall, Per-Åke (förf.) / Rönnberg, Linda (förf.) / Segerholm, Christina (förf.) / Wikström, Christina (förf.) / Hult, Agne
Dimensioner
220 x 150 x 13 mm
Vikt
325 g
SAB
Eab
ISBN
9789127817975

Utvärdering och bedömning i skolan : för vem och varför?

Häftad, Svenska, 2017-01-20
376 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Utvärdering och bedömning i skolan kommer nu i en reviderad andra utgåva med flera nya aktuella kapitel och uppgifter. Bland annat har boken uppdaterats med kapitel om införandet av betyg i årskurs 6, PISA-undersökningarna, elevinflytande och systematiskt kvalitetsarbete.

Antologin är skriven av 15 lärarutbildare och forskare som ger läsaren en både nationell och internationell bild av utvärdering och bedömning. Boken har även ett samhälleligt perspektiv och ger såväl teoretiska kunskaper som användbara strategier.

Boken riktar sig främst till lärarstuderande och verksamma lärare och ger en god grund att stå på i arbetet med pedagogisk utvärdering och bedömning i skolan, klassrummet och av eleverna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Utvärdering och bedömning i skolan : för vem och varför?
  2. +
  3. Det hotade universitetet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det hotade universitetet av Shirin Ahlbäck Öberg, Li Bennich-Björkman, Stefan Björklund, Lars Engwall, Hanne Foss Hansen (häftad).

Köp båda 2 för 624 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Utvärdering och bedömning i skolan : för ...