Nina börjar skolan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (9.0 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2016-10-19
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Loka Kanarp
ISBN
9789129702453

Nina börjar skolan

E-bok, Svenska, 2016-10-19
101 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Nina tittar ut över klassen. Det är ganska många som Nina aldrig har sett förut. Men det är också rätt många som hon känner igen, som Nour, Märta och Adam som gick på hennes gamla förskola. Och så Ingrid som hon träffade på sjukhuset i somras. Nu börjar fröken ropa upp alla namn och det svirrar till i Ninas mage, snart måste hon räcka upp sin hand.

Nina har längtat efter den här dagen så länge hon kan minnas. Och nu är den här. Hon ska äntligen börja i skolan. I klassrummet står riktiga skolbänkar och riktiga skolstolar och längst fram, vid den stora skrivtavlan, står Ninas lärare. Allt är så stort och nytt och det pirrar i hela Ninas kropp.

Det här är berättelsen om Ninas första termin i förskoleklass. Om att öva på alla bokstäver, gå ut på rast, äta mat i en matsal, träffa gamla kompisar och få nya. Om att vänta både på att läsa dikt för hela skolan och på att tänderna ska trilla ut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emi Gunér

  • Nina och snöleoparden

    Emi Gunér

    Nina är fem och ett halvt år och har en bästa kompis som heter Nour. Nina har långt, rakt, mörkt hår, starka armar och hennes bästa färg är röd. Om Nina själv fick välja skulle hon mycket hellre vara världens farligaste snöleopard än en flicka på ...

  • Ett väldigt bra litet djur

    Emi Gunér

    Simon Jonsson fyller snart 8 år. Han har utstående öron, två systrar och en ärkefiende. Mest av allt önskar han sig ett eget husdjur. Det kan han tyvärr glömma, säger hans föräldrar. Tillsammans med sin bäste vän Ville försöker Simon komma på en r...

Bloggat om Nina börjar skolan