Omgiven av psykopater : Så undviker du att bli utnyttjad av andra (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-17
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
ISBN
9789137150475

Omgiven av psykopater : Så undviker du att bli utnyttjad av andra

Häftad, Svenska, 2017-05-17
189 kr
Förhandsboka gärna! Förväntad leverans under vecka 20
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Upptäck psykopaterna i din närhet!

Efter den stora succén Omgiven av idioter kommer nu Thomas Erikson med den efterlängtade uppföljaren Omgiven av psykopater.

Du har säkert stött på den här personen: en spännande människa som är otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat får dig att må bra. Du tror på det du får höra, även när det låter falskt - eftersom det känns så bra. Men det som verkar för bra för att vara sant är troligen det ...

I boken avslöjas hur en psykopat använder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig så mycket det bara går. Du får reda på om din egen personlighetstyp är röd, gul, grön eller blå enligt det psykologiska DISA-systemet. Genom att bli medveten om hur du själv fungerar kan du se igenom och stå emot psykopatens avancerade manipulation. Helt klart är att vissa människor har en personlighet som är exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvränga sanningen för att komma dit de vill.

Alla med psykopatiska drag är naturligtvis inte psykopater. Och alla psykopater är inte bindgalna seriemördare. De flesta av dem vandrar faktiskt omkring här mitt ibland oss. Dessvärre är de betydligt fler än vad man tidigare har trott, vilket betyder att du med största sannolikhet redan har träffat på några av dem i grannskapet, på jobbet eller kanske i din familj. Nu är det dags att ta reda på hur de gör för att utnyttja dig - innan det är för sent!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Omgiven av psykopater : Så undviker du att bli utnyttjad av andra
  2. +
  3. Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omgiven av idioter : hur man förstår dem som in... av Thomas Erikson (häftad).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Omgiven av psykopater : Så undviker du at...