Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-01-12
Upplaga
1
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
12 tankar om skolans digitalisering
Dimensioner
210 x 148 x 7 mm
Vikt
163 g
ISBN
9789140695406

12 tankar om skolans digitalisering

(1 röst)
Kartonnage, Svenska, 2017-01-12
205 kr
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Frågan om skolans digitalisering är månfacetterad, komplex och efter snart ett helt decennium fortfarande högaktuell. Digitaliseringen är till för att förbättra möjligheterna för alla elever att nå målen med utbildningen. För att detta ska lyckas måste såväl teknik som strategi och arbetsmiljö vara på plats, liksom en kultur av att kollegialt dela med sig av arbete och resultat inom och mellan skolor

Edward Jensinger har i många år varit tongivande i den offentliga debatten om skolans digitalisering i såväl sociala medier som i föreläsningssammanhang och krönikor.  12 tankar om skolans digitalisering är själva essensen av detta engagemang. Här delar han generöst med sig av sina erfarenheter av digitala förändringsprocesser och ger läsaren en del konkreta tips att själv arbeta vidare med.

Edward Jensinger har en bakgrund som rektor, utbildningschef och områdeschef i både Helsningborg och Malmö. Just nu är han verksam som gymnasieområdeschef i Malmö stad.

12 tankar om skolans digitalisering vänder sig i huvudsak till dig som är skolledare, rektor eller IKT-pedagog och har det övergripande ansvaret för skolans digitalisering. Den kan dock med fördel läsas av alla som är engagerade - eller behöver bli engagerade - i denna fråga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 12 tankar om skolans digitalisering
  2. +
  3. Att leda i förändring

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att leda i förändring av Arja Holmstedt Svensson (kartonnage).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om 12 tankar om skolans digitalisering