Medier och samhälle : en introduktion (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2009-07-30
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Per Larson
Dimensioner
225 x 155 x 11 mm
Vikt
320 g
SAB
Bs:oa
ISBN
9789144054353

Medier och samhälle : en introduktion

Häftad, Svenska, 2009-07-30
283 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Medier - från tv, radio och tidningar, till Internet och mobiltelefoni - utgör idag en oskiljaktig del av politik, ekonomi, kultur och vardag. Vid en tidpunkt då många såväl i den offentliga debatten som i vardagliga samtal lyfter fram medierna som en direkt orsak till att samhället utvecklas i en bestämd riktning, tar denna bok sin utgångspunkt i det ömsesidiga beroendeförhållandet mellan medier och samhälle. Medierna är en oskiljaktig del av samhällets struktur liksom den omgivande samhällsstrukturen bidrar till att forma de enskilda mediernas uppbyggnad och innehåll. Genom en nyanserad och detaljerad beskrivning av detta ömsesidiga beroendeförhållande analyserar Klaus Bruhn Jensen medierna i samhället, samhället i medierna, medier som samhällsinstitutioner och mediernas mottagare.

Boken vänder sig i första hand till studenter inom medie- och kommunikationsvetenskap vid universitet och högskolor. Den lämpar sig också väl som fortbildning och uppdatering för alla med ett behov och intresse av att följa utvecklingen inom medievärlden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medier och samhälle : en introduktion
  2. +
  3. Massmedier : nya villkor för press, radio och tv i det digitala medielandskapet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Massmedier : nya villkor för press, radio och t... av Lennart Weibull, Ingela Wadbring (häftad).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Medier och samhälle : en introduktion