Kommunikation på arbetsplatsen - Chefen, medarbetaren, gruppen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
273
Utgivningsdatum
2013-08-28
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
320 g
ISBN
9789144095776

Kommunikation på arbetsplatsen - Chefen, medarbetaren, gruppen

Häftad, Svenska, 2013-08-28
320 kr
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kommunikation på arbetsplatsen - Chefen, medarbetaren, gruppen ges numera ut av Studentlitteratur AB. Denna fjärde upplaga innehåller dock inga förändringar av innehållet jämfört med den tredje upplagan.

Kommunikation på arbetsplatsen vänder sig främst till dem som leder andra människor, det må vara inom privata företag eller offentlig förvaltning. Förutom att den beskriver principer för utvecklande kommunikation, visar den vad som kan inträffa då människor möts på en arbetsplats.

1993 fick boken hedersomnämnande i "Årets PA-bok" med motiveringen: "En insiktsskapande bok om människors samtal. Teoretiskt väl underbyggd med en klart uttalad praktisk inriktning. Författaren kommunicerar på ett enkelt och självklart språk, det som är allt annat än enkelt och självklart."

ETT FYRVERKERI AV KUNSKAPER! "Denna bok är ett fyrverkeri! En bok fylld av idéer, tankar, kunskaper, erfarenheter, teorier, synpunkter och ifrågasättande. Styrkan i boken är författarens teoretiska förankring i kombination med stor praktisk erfarenhet. Om du tänkt dig att under året läsa endast en fackbok bör denna vara en stark kandidat!"

Ur presentationen i tidningen Personal 2/93.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kommunikation på arbetsplatsen - Chefen, medarbetaren, gruppen
  2. +
  3. Den banala godheten : mångkultur, integration och svenska värderingar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den banala godheten : mångkultur, integration o... av Ann Heberlein (häftad).

Köp båda 2 för 504 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kommunikation på arbetsplatsen - Chefen, ...