Omvårdnadens grunder - paket - (bok + digital produkt) (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
912
Utgivningsdatum
2014-08-22
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Öhlén, Joakim (red.)
Dimensioner
255 x 185 x 95 mm
Vikt
4320 g
ISBN
9789144103044

Omvårdnadens grunder - paket - (bok + digital produkt)

(28 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad, Svenska, 2014-08-22
1554 kr
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Omvårdnadens grunder är uppdaterad med nya kapitel i samtliga delar för att ännu bättre kunna möta kraven i framtidens vård. Aktuell lagstiftning, ny forskning och andra förändringar inom hälso- och sjukvården är också inarbetade i denna nyutgåva. De digitala verktyg som tillhör verket är helt omarbetade med nya övningsmaterial och andra praktiska verktyg som stöd för såväl lärare som studenter.

Innehållet i de tre böckerna är främst avsett att spegla områden inom omvårdnad av betydelse för den grundutbildade sjuksköterskans kompetens- och ansvarsområde. I samtliga böcker är kapitlen baserade på aktuell forskning inom respektive område.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Omvårdnadens grunder - paket - (bok + digital produkt)
 2. +
 3. Omvårdnadens grunder - Perspektiv och förhållningssätt (bok + digital produkt)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omvårdnadens grunder - Perspektiv och förhållni... av Febe Friberg, Joakim Öhlén (häftad).

Köp båda 2 för 2066 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Omvårdnadens grunder - paket - (bok + digital produkt). Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Kanonbra
  Lisa, 11 februari 2016

  Lättläst, bra exempel pä situationer, otroligt rik på intressanta ämnen! Kommer ha stor nytta av de här böckerna under hela livet känner jag :)

 2. Mycket bra!
  Kristofer , 8 oktober 2015

  Mycket användbar bok. I och med den digitala delen slipper man bära på böckerna fram och tillbaka. Dessa tre böcker ger en bra sammanfattning av sjuksköterskeutbildningen och ska man köpa några böcker ska det vara dessa.

 3. Rekomenderar
  May, 16 oktober 2014

  Man har nytta av alla de böcker under hela sin utbildning! Rekommenderar att köpa alla. Finns bra exempel och förklaringar om man fastnat på en fråga.

 4. Suverän att jobba med i datorn, läsplattan etc.
  Olof Liljeström, 22 september 2014

  Tack vare den digitala produkten så kan man läsa in böckerna på mycket kortare tid. Bra med den digitala sammanfattningen och frågorna som tillhör varje kapitel.

 5. Klockrena böcker
  Emma Cassersten, 9 september 2014

  De är väldigt omfattande och som studerade till ssk så är de outstanding att ha :-D De är väldigt lätta att läsa och förstå.

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Omvårdnadens grunder - paket - (bok + dig...