Handbok i konflikthantering (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2000-10-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
220 x 160 x 16 mm
Vikt
435 g
SAB
Doka
ISBN
9789147061235

Handbok i konflikthantering

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2000-10-01
326 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Konflikter kan uppstå på alla arbetsplatser och i alla organisationer. Måste de vara så känsliga och jobbiga att hantera att man helst inte vill låtsas om dem?

Nej, konflikter behöver inte nödvändigtvis vara obehagliga eller till varje pris undvikas. Rätt hanterade kan konflikter utgöra en bas för utveckling. Handbok i konflikthantering hjälper dig att positivt och engagerat ta tag i konflikter när de uppstår, och ger dig de praktiska verktyg du behöver för att göra det på ett för alla parter tillfredsställande sätt.

Boken bygger på verkliga praktikfall, beskriver konflikters olika faser och visar på vilka sätt man bör hantera dem beroende på hur de utvecklas, och vem som bör göra det. Genom att läsa boken tillägnar du dig ett konstruktivt förhållningssätt och förbättrar avsevärt din konflikthanteringsförmåga. Med dessa insikter och färdigheter utvecklas du som människa och ledare, oavsett om du har en chefsbefattning eller inte.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Handbok i konflikthantering
 2. +
 3. Oss Emellan : Mellanmänsklig Kommunikation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Oss Emellan : Mellanmänsklig Kommunikation av Richard Dimbleby, Graeme Burton (häftad).

Köp båda 2 för 641 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Handbok i konflikthantering. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Gjuten för praktiker
  Peter Henriksson, 8 oktober 2014

  Gediget hantverk som förmedlas på ett konkret och mycket lättläst sätt. Jobbar som chef och hanterar konflikter med regelbundenhet. Kan varmt rekommenderas för såväl blivande som nu verksamma chefer och ledare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kjell Ekstam

 • Arbetsplatsens svåra samtal

  Kjell Ekstam

  Svåra samtal måste vi alla någon gång föra på vår arbetsplats, samtal som kan vara besvärliga att hantera. Det kan t ex vara rådgivande samtal eller samtal med människor i kris, korrigerande eller konflikthanterande samtal, samtal om så skilda sak...

 • Praktisk konfliktlösning - Exec

  Kjell Ekstam

  Med de rätta metoderna går de flesta konflikter faktiskt att lösa. Boken ger dig konkreta verktyg som du kan använda när du arbetar med egna och andras konflikter, och du får lära dig hur du hanterar besvärliga människor. Genom de många exempeln o...

Bloggat om Handbok i konflikthantering

Övrig information

Författaren Kjell Ekstam driver Personalkonsult AB i Helsingborg och är en ofta anlitad konsult och föreläsare. Han har även skrivit Arbetsplatsens svåra samtal samt Utbränning och mental utmattning.