Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Likabehandling i förskola och skola
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2012-06-18
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
317 g
SAB
Eaad,370.115
ISBN
9789147100347

Likabehandling i förskola och skola

(2 röster)
Häftad, Svenska, 2012-06-18
255 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Skol- och diskrimineringslagens krav på plan för att främja likabehandling och förebygga diskriminering, trakasserier och kränkande behandling är till för att ge barn en trygg och positiv vardag i skola och förskola. Den här boken ger en översikt av lagkraven, Skolverkets allmänna råd och diskrimineringsgrunderna.

Läs mer
Här visas hur man kan göra en vardagsnära och levande plan baserad på kartläggning tillsammans med barn och elever. En plan som är möjlig att uppnå på ett år och som blir ett verktyg för att utveckla er verksamhet och vars syfte alla i verksamheten förstår. I boken finns en mängd tips, övningar och mallar som ger stöd i arbetet.
Boken är skriven för dig som är ansvarig för att planera och leda arbetet med likabehandlingsplanen, främst rektorer och förskolechefer. Den är också ett utmärkt stöd för övriga medarbetare inom förskola/skola och för vårdnadshavare som vill vara aktiva i likabehandlingsarbetet.

Om författarna
Moa Hjertson är personalvetare och konsult inom likabehandling. Hon har erfarenhet av att driva likabehandlingsarbete, såväl inom myndigheter och offentlig verksamhet som i privata organisationer.
Kajsa Svaleryd är beteendevetare och jämställdhetsstrateg. Hon har mångårig erfarenhet av aktivt likabehandlingsarbete inom skola och förskola.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Likabehandling i förskola och skola
  2. +
  3. Likabehandling i arbetslivet : en handbok för chefer: så följer du den nya diskrimineringslagen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Likabehandling i arbetslivet : en handbok för c... av Moa Hjertson, Kajsa Svaleryd (häftad).

Köp båda 2 för 513 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Likabehandling i förskola och skola