Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
520
Utgivningsdatum
2017-01-17
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
265 x 195 x 23 mm
Vikt
1336 g
SAB
Qblb,Qbm
ISBN
9789147112036

Optimal marknadskommunikation

Häftad, Svenska, 2017-01-17
516 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Tredje, uppdaterade upplagan av den kompletta boken till marknadskommunikation! Den går igenom alla de moment som man måste kunna för att lyckas planera effektiv marknadskommunikation.

Läs mer
Boken Optimal marknadskommunikation är uppdelad i fyra delar som täcker alla viktiga områden inom marknadskommunikation:
- Marknadskommunikationens grunder
- Målsättning och målgrupp
- Budskap
- Kanal
Boken är pedagogiskt uppbyggd med strukturen Målgrupp-Budskap-Kanal som övergripande tankeverktyg och innehåller många exempel och fallbeskrivningar som tydliggör de teoretiska resonemangen.
Denna tredje upplaga har genomgående uppdaterats med den senaste forskningsutvecklingen inom varumärken, reklam och medier. Även exemplen och fallbeskrivningarna har uppdaterats. Ett särskilt fokus ligger nu på konsumenternas mediekonsumtion som på grund av digitaliseringen (exempelvis sociala medier och smarta telefoner) har förändrats drastiskt, vilket skapar helt nya förutsättningar för effektiv marknadskommunikation.
Den tredje upplagan fångar också in marknadskommunikationens allt större komplexitet och tar upp reklamens oförutsedda effekter på andra än målgruppen, som medarbetare, medborgare och investerare.
Optimal marknadskommunikation riktar sig till studenter på grund- och fortsättningskurser i reklam, marknadsföring och marknadskommunikation vid universitet/högskola och på annan utbildning. Den vänder sig även till dem som arbetar med ovanstående och behöver en grundlig genomgång av marknadskommunikation.

Om författarna
Micael Dahlén och Fredrik Lange arbetar vid Handelshögskolan i Stockholm. Ny författare till tredje upplagan är Sara Rosengren, som också arbetar vid Handelshögskolan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Optimal marknadskommunikation
  2. +
  3. Bokslutsboken 2017 : svensk redovisning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bokslutsboken 2017 : svensk redovisning (häftad).

Köp båda 2 för 957 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Optimal marknadskommunikation