Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2016-01-11
Upplaga
5
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
487 g
SAB
346.485,Oea-c
ISBN
9789147112616

Civilrätt : övningsbok

(1 röst)
Häftad, Svenska, 2016-01-11
355 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Med mer än 750 frågor - inklusive svar och lösningar - är Civilrätt Övningsbok ett heltäckande komplement till den klassiska boken Malmströms Civilrätt. Boken kan dock även användas fristående.

Läs mer
Boken är avsedd för både studenten och läraren. Ytterligare inlärningsstöd ges genom ett antal övningstentor och korsord.
Till sin struktur bygger frågedelen på samma avsnittsindelning som huvudboken. Kortsvarsfrågorna syftar främst till att studenten ska lära sig olika begrepp, deras innebörd och betydelse. De problemorienterade frågorna är i huvudsak utformade som hypotetiska fall, vilka resulterar i olika rättsliga konflikter som studenten ställs inför. Svaren till frågorna baseras på Civilrätt och aktuell författningstext - det krävs inga andra kunskapskällor.
Övningsboken till Civilrätt följer såväl upplägg som omarbetningar av Civilrätt.

Om författarna
Stefan Zetterström är jur. kand. och universitetsadjunkt i civilrätt vid juridiska fakulteten, Uppsala universitet. Han har tidigare gett ut flera läroböcker
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Civilrätt : övningsbok
  2. +
  3. Civilrätt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Civilrätt av Anders Agell, Åke Malmström, Christina Ramberg, Tore Sigeman (häftad).

Köp båda 2 för 870 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Civilrätt : övningsbok