Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2014-06-13
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
178 x 111 x 15 mm
Vikt
132 g
SAB
Fc.06
ISBN
9789150116755

Konsten att skriva en bästsäljare

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket, Svenska, 2014-06-13
51 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Den här boken vill väcka lust och få människor att tro på sina drömmar. Den där deckaridén eller halvfärdiga kärleksromanen i skrivbordslådan kan faktiskt bli en succé om den förvaltas väl!
Boken guidar läsaren från den första vaga bokidén till färdigt manus och utgivning. Stommen är intervjuer med kända författare (Jonas Jonasson, Karin Alvtegen, Jan Guillou, Katarina Mazetti, Henning Mankell, Denise Rudberg, m.fl.) förläggare och andra experter som delar med sig av sina erfarenheter.
Lina Wennersten har varit bokredaktör på Stockholm City och kulturreporter på Svenska Dagbladet.
Katarina Lagerwall har varit bokrecensent på Stockholm City och skriver bland annat för Dagens Nyheter och Språktidningen.

Som skrivarhandledning betraktad är Konsten att skriva en bästsäljare annars grundligare och just mer lättillgänglig än det mesta i den vägen. [] Boken bjuder också på underhållande intervjuer med slagfärdiga silverryggar. Sven Olov Karlsson, Expressen

Bra för nybörjaren, här är ingen fråga för konstig, och tonen är vänligt anspråkslös. Goda råd och varningar från en rad svenska författare, förläggare, forskare och andra i branschen. Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Konsten att skriva en bästsäljare. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra om att skriva för att sälja
    Jempa, 8 juni 2015

    Det här är inte en manual för blivande bästsäljare, men nog så väl en genomgång av marknaden för författare idag. Bra skriven och intressant för alla som drömmer om att slå igenom!

  2. Förvånansvärt bra och givande
    Anna B, 13 oktober 2014

    När jag köpte den här tyckte jag att titeln var ganska svulstig och övermodig, men jag insåg snart att den här boken innehåller massor av otroligt värdefulla råd för den skrivande människan. Särskilt roligt är det att läsa alla citat från diverse kända författare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Konsten att skriva en bästsäljare