Dimmornas hus (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2017-05-02
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Ing-Marie Höök
Originaltitel
Secrets of Nanreath Hall
Medarbetare
Jansson Icardo, Helena (red.) / Krebs, Lisa (form)
Dimensioner
230 x 140 x 35 mm
Vikt
486 g
SAB
Hce
ISBN
9789150924268

Dimmornas hus

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2017-05-02
189 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Cornwall, England 1940. När Röda Korset-sjuksköterskan Anna Trenowyth återvänder till England under andra världskriget får hon reda på att henne adoptivföräldrar har dödats i ett flygangrepp. Samtidigt blir hon stationerad på ett militärsjukhus på Nanreath Hall det hem där hon en gång levde med sin biologiska mor lady Katherine Trenowyth. Lady Katherine dog när Anna bara var sex år gammal och Anna ser uppdraget på militärsjukhuset som en möjlighet att komma närmare den familj hon aldrig riktigt känt och de hemligheter som döljer sig i det förflutna. Cornwall, 1913. Lady Katherine Trenowyth förväntas leva sitt liv respektabelt att hitta någon passande från samma samhällsklass att gifta sig med. När den bohemiske konstnären Simon Halliday gör entré i hennes värld börjar Katherine ifrågasätta den framtid som ligger utstakad. Hon söker sig allt mer till ett liv fullt av lust, liv och kärlek. Ett liv som så småningom börjar falla samman och som lämnar henne ensam och övergiven. Ju närmare Anna kommer sin familj från Nanreath Hall, desto närmare kommer hon också en sanning som döljer krossade förhoppningar, brustna hjärtan och tragedier en sanning från det förflutna som kanske är för farlig för att gräva i ...

Alix Rickloff är en kritikerrosad författare som bor i Maryland i USA med man och tre barn. Hon älskar Austen och Tolkien, och har skrivit såväl historiska romantiska romaner som paranormal som utspelar sig i historisk miljö. Hon är även känd under författarnamnet Alexa Egan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dimmornas hus
  2. +
  3. Victoria

De som köpt den här boken har ofta också köpt Victoria av Daisy Goodwin (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dimmornas hus. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Gripande
    Villivonkansbooks (Örebro), 24 maj 2017

    En mor och en dotter har skiljts åt. På Nanreath Hall flätas deras öden samman. Sjuksköterskan Anna Trenowyth var bara sex år när hennes biologiska mor gick bort. Minnena av lady Katherine Trenowyth har bleknat. Mitt under andra världskriget blir Anna stationerad på militärsjukhuset på Nanreath Hall, godset där hennes mamma växte upp. Anna ser sin chans att komma närmare den familj hon aldrig haft en relation till.
    Det är en historia som berör på djupet. Man får följa både Annas och Kath... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Dimmornas hus