Pappas pojke (inbunden)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jana Berzelius (del 4)
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2017-08-21
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Sorgenfrei, Lisa (red.)
ISBN
9789150924435

Pappas pojke

Inbunden, Svenska, 2017-08-21
156 kr
Förboka gärna! Vi skickar boken från vårt lager 18/8.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

Emelie Schepp är tillbaka med Pappas pojke, en ny spännande deckare om åklagare Jana Berzelius! Ett barn försvinner från sitt hem i Norrköping och snart blir det smärtsamt uppenbart att de måste hitta pojken så snart som möjligt - annars kan det var för sent ...

En varm sommarkväll ringer sexårige Jonathan till sin pappa Sam som är på väg hem. Skräckslagen berättar han att någon har tagit sig in i familjens hus i Norrköping. Det är det sista Sam hör från pojken innan han försvinner spårlöst.

Åklagare Jana Berzelius leder förundersökningen av det komplicerade fallet. Tillsammans med kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander försöker hon ta reda på vad som har hänt Jonathan. Spåren leder bakåt i tiden, och ju längre Jonathan är borta desto mer personlig blir utredningen för Jana. Hon inser att det är bråttom, mycket bråttom att hitta pojken.

Samtidigt begär den skoningslöse Danilo Peña att Jana ska besöka honom i häktet. När hon till slut går med på att träffa honom kastas hon in i en fruktansvärd kamp på liv och död, där allt sätts på spel och ingen går säker.

---

"Pappas pojke" är Emelie Schepps fjärde bok om den komplexa åklagaren Jana Berzelius. Serien har sålts till 30-talet länder och blivit läsarfavoriter och bästsäljare. Emelie Schepp utsågs till Årets Deckarförfattare 2016.

---

"Och lycklig den som inte upptäckt Emelie Schepp förut "
Göteborgs-Posten om "Prio ett"

"Schepps bästa deckare hittills."
Corren om "Prio ett"

"En spännande och välskriven deckare som befäster att Schepp nu tillhör de etablerade författarna på den svenska deckarscenen."
Borås Tidning om "Prio ett"
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pappas pojke
  2. +
  3. Prio ett

De som köpt den här boken har ofta också köpt Prio ett av Emelie Schepp (pocket).

Köp båda 2 för 211 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Pappas pojke

Bokvideo