Bättre sex med tantra : ta ditt kärleksliv till högre höjder (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2012-08-17
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Cecilia Lyckow Bäckman
Originaltitel
Tantric Super Sex
Dimensioner
235 x 192 x 13 mm
Vikt
533 g
SAB
306.764,Vnd
ISBN
9789153437406

Bättre sex med tantra : ta ditt kärleksliv till högre höjder

(2 röster)
Häftad, Svenska, 2012-08-17

Slutsåld

Sex kopplas i vardagen ofta till krav och förväntningar. Vi jobbar på att bli upphetsade, anstränger oss för att få orgasm och för att ge vår partner orgasm för att inte tala om hur vi anstränger oss för att se bra ut under tiden.

Tantriskt sex handlar istället om att släppa taget. Du behöver inte vara jätteupphetsad hela tiden och du behöver inte få orgasm varje gång du har sex. Att du och din partner är samspelta och lär er hitta varandras rytmer och sinnesstämningar är viktigare. Grundregeln inom tantra är att låta både förspelet och själva sexakten ta tid, för att verkligen kunna fokusera på det som händer i kroppen. Med doftljus, massage och musik skapas en stämning som väcker alla sinnen och som får den sexuella energin att flöda fritt.

Bättre sex med tantra innehåller intima massagetekniker, erotiska andningsövningar och ett stort antal heta ställningar som tar ditt sexliv till nya nivåer, både kroppsligt och andligt. Den sexuella upplevelsen vidgas till någonting mer än det rent fysiska resultatet kan bli helt omvälvande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Bättre sex med tantra : ta ditt kärleksli...