Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2017-09-13
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form) / Gawell, Charlotte (foto)
SAB
Qca
ISBN
9789155264239

Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera

Inbunden, Svenska, 2017-09-13
167 kr
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.

Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.

Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarna vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockade bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.

Mat & vin har ett trevligt upplägg från snittar & bubblor, till lättare viner & förrätter, kraftigare viner & varmrätter, till desserter & sötviner. Och ganska mycket om öl också! [...] Mat & vin av Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till flera kokböcker, är en bok med många ideer, mycket trevlig och riktigt användbar.

Per Björgell, BTJ-häftet nr 18, 2017
Visa hela texten

Bloggat om Mat & vin : recepten, vintipsen och konst...