Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-07-26
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form) / Hildonen, Anneli (foto)
ISBN
9789155264307

Omstart - för en starkare, renare och friskare kropp

Inbunden, Svenska, 2017-07-26
160 kr
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Det är många saker som behöver stämma i vår kropp för att vi ska må bra och känna oss balanserade. Vårt fantastiska lymfsystem har en central, men ofta förbisedd, del i detta. Genom att ta hand om det bättre och undvika stress kan man bland annat stärka sitt immunförsvar, bli av med sömnbesvär och celluliter samt gå ned i vikt.

Här förklarar Karin Björkegren Jones på ett inspirerande sätt hur allt hänger ihop och hur vi kan må bättre genom att ta hand om vår kropp. Med hjälp av massage, andningsövningar, hudvård och rätt kost kan vi boosta hela vårt system och få en välbehövlig omstart.

Karin Björkegren Jones är journalist, yogalärare, utbildad lymfmassör och en välkänd hälsoprofil. På den populära bloggen Yoga, mat och meningen med livet har man kunnat läsa om den cancerdiagnos hon fick 2012, med bland annat lymfödem som följd. Hon har även nått många läsare med sina omtyckta böcker Knip för bättre hälsa, Frisk och strålande hy på naturlig väg, 21 dagar till ett lättare och friskare liv och Yoga - fysisk och själslig detox.
Visa hela texten

Bloggat om Omstart - för en starkare, renare och fri...