Bli inredare : så skapar du din drömkarriär steg för steg

av Holger Wästlund. Häftad, 2011

Pris:  129:-
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner vid beställning på minst 99 kr!

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Bli inredare : så skapar du din drömkarriär ste.... Har du också läst boken? Sätt betyg och recensera.

Sortering: 

Funderar du på att bli inredare? Läs boken!!

Helena Söderholm, 17 mars 2017

Här är faktaboken som enkelt och lätt tar dig igenom allt vad du bör tänka på om du vill bli inredare. Boken är lättläst och full med generösa och konkreta fakta, tips och råd. Oavsett hur, om och när du funderar på att uppnå ditt drömyrke så rekommenderar jag dig att först läsa boken. Jag är mitt i min utbildning och har redan via den här boken gjort mig en uppfattning om hur jag kan gå till väga när jag är klar. Bäst är att det är ett enkelt och lättbegripligt språk utan onödigheter och fullt med praktiska tips men även tankeställare.
Jag har även läst "Strata eget företag snabbt och lönsamt" samt Starta eget som inredare" vilka jag lika varmt rekommenderar.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

En bok som ger mer än den lovar! Har alltid varit...

Ur lektörsutlåtandet, 24 juni 2013

En bok som ger mer än den lovar! Har alltid varit tveksam till "Så här gör man-böcker" eftersom
stor erfarenhet inte alltid är kopplad till pedagogisk förmåga. Eftersom två av mina barnbarn överväger arkitekt/inredarutbildning, tyckte jag att boken "Bli inredare" vore lämplig att sätta i händerna på dem, i synnerhet som boken fått mycket goda och insiktsfulla recensioner.

Efter genomläsningar och stundtals kritiska diskussioner kring "Bli inredare" kan vi bara instämma, det är en välskriven och strukturerad guide, en verktygslåda med ett innehåll som till stora delar även är tillämpbart i beslutsprocessen inför de flesta yrkesval. Författarens breda kompetens och erfarenheter av arbetslivets sociala koder ger tyngd åt boken.

Holger Wästlund utlovar pengarna tillbaka plus lika mycket för besväret om man kan finna en bättre bok på marknaden. Vi tror inte författaren tar någon större risk i det avseendet.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Holger Wästlund har skrivit en mycket grundlig...

Erika Chotai (Vårby, Stockholm), 24 maj 2013

Holger Wästlund har skrivit en mycket grundlig vägledning för den som vill börja jobba med inredning. Allt står i den lagom lilla boken. Så skapar du din drömkarriär steg för steg. Den spänner över hela fältet från att inreda sitt rum till att jobba professionellt, exempelvis hur man får uppdrag och tar betalt. Men även vad du bör tänka på inför en anställningsintervju.
För mig, som inte tänkt bli inredare, fanns ändå en hel massa råd och tips kring saker som prissättning, att nischa sig och andra tankar om hur ett rum kan förvandlas, och om nätverkande, kundrelationer o.s.v. som jag kommer att ha stor användning för. Jag har läst mycket på nätet, och köpt flera böcker men faktiskt aldrig fått så realistiska råd tidigare.
Trots all sin information går boken snabbt att läsa, jag läste den från pärm till pärm. Vore jag nykomling i inredarbranschen skulle jag antagligen återkomma till min bok väldigt ofta.
Även om man inte... Läs hela recensionen

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Är du intresserad av inredning och funderar på att...

Lill, 25 april 2013

Är du intresserad av inredning och funderar på att skapa dig en karriär inom området. Du behöver då inte bara vara skicklig på färg, form och inredning. Lika viktigt är att få de verktyg som gör att du får uppdrag och kan genomföra dem på ett professionellt sätt. Författaren Holger Wästlund delar här rikt med sig av sin mångåriga erfarenhet och kunskaper på området i form av flera praktiska råd.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Mycket läsvärd

Patrik Dyrendahl, 1 november 2011

Holger Wästlunds bok erbjöd mängder av tips som gjorde att jag snabbt kunde förändra vårt nyinköpta hus och uppdatera köksdelen på ett enkelt och effektivt sätt. En bok som alla husägare borde läsa för att få inspiration!

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Utmärkt manual till populärt yrke

KristinaSvensson.se, 19 september 2011

Bli inredare: Så skapar du din drömkarriär steg för steg är en enkel handbok med just det innehållet. Det är en bok för den som gillar inredning, vill göra detta till sin karriär och söker en pedagogisk guide hur man går till väga.

Jag gillar verkligen upplägget på boken. Det är välstrukturerat och lätt att ta till sig med tydliga rubriker. Boken väjer inte för svårigheter eller nackdelar utan informerar om dessa och ger strategier för att ta sig över dessa och bli en framgångsrik inredare.

Jag tycker att Bli inredare är ett av de bättre exemplen i genren. Den är exempelvis befriande fri från glättiga reklambudskap och det märks att Holger vet vad han talar om.

Holger berättar exempelvis hur man tar de första stegen, hur man bygger upp en portfölj och hur man arbetar professionellt. Jag rekommenderar den till alla som ser inredare som en drömkarriär!

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Lämplig kurslitteratur

Birgitta Kulling Rektor StylistAkademin i Uppsala, 15 september 2011

Boken är välstrukturerad och det är lätt att följa de olika stegen.
Den inspirerar till att sätta igång och försöka bli den där efterfrågade,duktiga och unika specialisten och förstå hur viktigt det är att positionera sig: "Jag är en av få experter i Europa som iinreder lyxiga kryssningsfartyg."
Boken innehåller ett smörgåsbord på olika offentliga miljöer där det behövs en inspirerande och duktig inredare. Människor i allmänhet tänker nog att inredare ägnar sig åt privatbostäder och blir engagerade av människor som har råd att anlita en professionell inredare enligt amerikanskt mönster.
Boken berättar även om specialisering och att det inom olika specialistområden finns forskningsrön som t.ex. ljusets fysiska och psykiska påverkan, som en intierad inredare ska ta del av. Och boken visar att författaren står med båda fötterna på jorden - det finns naturligtvis för - och nackdelar i alla yrken. Som ung och oerfaren entusia... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen
 (häftad)
Fler böcker inom
  • Häftad
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 173
  • Utg.datum: 2011-06-01
  • Upplaga: 1
  • Förlag: Stocksunds arkitekt-bygg
  • Dimensioner: 215 x 140 x 11 mm
  • Vikt: 230 g
  • SAB: 331.88,Ihh
  • ISBN: 9789163390692

Bloggat om