Ta kommandot över din bröstcancer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2014-07-03
Förlag
Vulkan
Dimensioner
215 x 150 x 10 mm
Vikt
192 g
SAB
Vep
ISBN
9789163752148

Ta kommandot över din bröstcancer

(1 röst)
Häftad, Svenska, 2014-07-03
162 kr
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den här boken vänder sig till dig som drabbats av bröstcancer. Tyvärr är du inte ensam. Omkring 8000 kvinnor får beskedet varje år och eftersom de flesta hunnit en bit upp i åren har de troligen arbetskamrater, släktingar eller väninnor som gått igenom en bröstcancerbehandling. På gott och ont har man fått med sig andras erfarenheter till sin egen stundande behandling.
Boken är avsedd att ge en saklig och lättfattlig överblick över de olika faserna i behandlingen, men också att finnas till hands när man undrar över något. Rubrikerna Vad händer i kroppen? och Vad kan man göra själv? går som en röd tråd genom boken. Dessutom finns ett avsnitt som tar upp lite av varje som mistelpreparat, mat, alkohol och rökning men också sjukvårdens organisation.
En bröstcancerbehandling sträcker sig över flera månader och kan vara ordentligt tuff. Men, med egna kunskaper är det lättare att fråga och bli mer delaktig. Titeln antyder att kunskaper gör det lättare att förstå olika alternativ och att kunna stå ut med de avigsidor som är svåra att undvika. Och, inte minst att komma igenom sin behandling. För igenom kommer man, vad man än tror inledningsvis!
Författaren är farmaceut och blev behandlad för bröstcancer 2013. Dessa erfarenheter, tillsammans med ett antal medicinska faktaböcker, ligger till grund för boken. Förhoppningen är att även sjukvårdspersonal och anhöriga har glädje av boken och dess patientperspektiv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ta kommandot över din bröstcancer
  2. +
  3. Att stå bredvid cancer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att stå bredvid cancer av Ola Ringdahl (inbunden).

Köp båda 2 för 364 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ta kommandot över din bröstcancer