Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ylvania (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2016-09-12
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Marcus Gunnar Pettersson
Dimensioner
215 x 157 x 28 mm
Vikt
685 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163888106

Ylvania. Sagan om ljusbäraren

(7 röster)
Inbunden, Svenska, 2016-09-12
124 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Mio, min Mio möter Harry Potter i fantasyvärld känd från Bolibompa

Mystiska varelser, väl bevarade hemligheter och fyra utvalda barn som måste besegra ondskan. Mio, min Mio möter Harry Potter i ett sträckläsningsäventyr för barn som suttit klistrade framför Bolibompas Ylvania - och alla andra som gärna drömmer sig bort till andra världar. Ylvania - sagan om ljusbäraren tar vid tio år efter händelserna i teveserien.

Alba bor i Göteborg med sina fosterföräldrar. Om sina riktiga föräldrar vet hon inte så mycket mer än att ingen vill prata om dem med henne. En dag när hon känner sig ensam kommer en budbärare från en annan värld, landet Ylvania där Alba en gång föddes. Nu måste hon återvända.

I Ylvania är hon inte längre en vanlig tjej, hon har också magiska krafter. Dessutom är hon den som kan rädda landet undan den onda Master och hans monsterarmé. De har redan börjat sprida sitt gift i riket, ett gift som får människor att glömma vilka de är och bli demoner.

Uppdraget är farligt, och för att ha en chans att klara det måste hon samarbeta med tre andra barn, var och en med sin speciella magiska egenskap. Tillsammans bildar de fyra Väktarstjärnan, och bara så länge de litar på varandra är de starka. Men så börjar en av dem att bete sig underligt. Kan någon av dem ha blivit smittad av Masters gift?

Många barn har följt den spännande serien "Ylvania" på Bolibompa, av och med Ylva Hällen. Nu kommer hennes nyskrivna högläsningsfantasy som tar vid tio år efter händelserna i teveserien. Ylva Hällens berättarglädje och Marcus Gunnar Petterssons ljuvligt säregna illustrationer sätter sagostämningen direkt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ylvania. Sagan om ljusbäraren
  2. +
  3. Ishavspirater

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ishavspirater av Frida Nilsson (inbunden).

Köp båda 2 för 213 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ylvania. Sagan om ljusbäraren