Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2015-09-08
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
Medarbetare
Boström, Mattias (form)
Illustratör/Fotograf
Ilon Wikland
Dimensioner
187 x 142 x 17 mm
Vikt
334 g
SAB
Hc.017
ISBN
9789164204783

Solblekt av livet

(18 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden, Svenska, 2015-09-08
59 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Har du en dålig dag och känner att det håller på att gå åt skogen med det mesta? Läs Mark Levengoods Solblekt av livet. Där finns hopp, ljus och massor med skratt. Hallandsposten
Det är både stort och smått som avhandlas och i allt detta uppfylls jag av värme och förståelse av att jag duger som jag är. Det är en fantastisk känsla att ge sin läsare! Boktokig
En dag när min fotograf var ute och dök fick han en kallsup och drog in en manet i sin bihåla. Han blev rysligt förvånad. Jag vet ju inte, men kan tänka mig att maneten blev ännu mer förvånad.
Hur man än planerar så kan man aldrig räkna ut vart livet tar en härnäst. Ibland kommer man till sitt mål, och ibland hamnar man i en bihåla. Men gott humör och vänlig nyfikenhet är bra kamrater på färden.
Att läsa Mark Levengood är att stiga in i många nya världar. Vi möter fastighetsmäklaren som ger goda råd i bastun och mormor som samlar sina gallstenar i en burk vid sängen. Vi lär oss att klarinettspelare också kan bli lyckliga och får blicka in i Suzanne Ostens pedagogiska övningar.
Än en gång bjuder Mark Levengood på klokhet, värme och lite galenskap. Tillsammans med Ilon Wiklands illustrationer blir det den vackraste presenten eller boken att själv glädjas åt en ledig stund!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Solblekt av livet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Gillar Mark.
  Alf Einar Wernersson, 6 april 2016

  Härlig humor med drastiska vändningar toppen. Helst skall man höra honom berätta själv. Dialekten gör och mycket till men man hör honom när man läser texten.

 2. Läsning att bli glad av.

  Positivt innehåll och med lagom långa kapitel. Varje kapitel slutar alltid med något överraskande, så jag har alltid skrattat gott.

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 7 oktober 2015

  Det här är den femte boken av Mark Levengood, med tankar, texter, kåserier och krönikor i. Jag har läst dom alla, och här är en länk till mitt blogginlägg om den fjärde boken, "Rosor, min kära, bara rosor".

  Jag tycker mycket om Marks tankar och texter. Tycker att han har en underbar humor, med mycket hjärta och hjärna i. Allvar och glädje om vartannat. Och allting mycket tänkvärt.

  Rekommenderas varmt.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Solblekt av livet