Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hanne Wilhelmsen (del 10)
Antal sidor
399
Utgivningsdatum
2017-07-03
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
Översättare
Margareta Järnebrand
Originaltitel
I støv og aske
Medarbetare
Boström, Mattias (form)
SAB
Hce
ISBN
9789164205117

I stoft och aska

Inbunden, Svenska, 2017-07-03
189 kr
Förhandsboka gärna! Förväntad leverans under vecka 27.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
2001 omkommer treåriga Dina i en tragisk bilolycka. En tid senare dör flickans mor under mystiska omständigheter och fadern Jonas döms för dådet.

När fallet många år senare hamnar på cold case-utredaren Henrik Holmes bord försöker han övertyga sin mentor Hanne Wilhelmsen om att Jonas sannolikt blev oskyldigt dömd. Men hon är helt upptagen av något annat: en känd, främlingsfientlig bloggare har begått självmord, och Wilhelmsen vägrar acceptera att sanningen är så enkel.
Tillsammans ger sig Holme och Wilhelmsen i kast med de båda fallen och blottlägger gamla lögner och hemligheter. Men det är mer bråttom än de har förstått ett barns liv står på spel. Och en man som har förlorat allt vill att andra nu ska få lida.
Med I stoft och aska tar Anne Holt ännu en gång pulsen på vårt samhälle i en engagerad och skickligt vävd spänningsroman.

I nya nagelbitaren I stoft och aska står den pensionerade polisen Hanne Wilhelmsen och hennes adept Henrik Holmes åter i centrum, likt en Sherlock Holmes med sin Dr Watson. Holt låter två parallella historier ringla sig fram genom den lättlästa berättelsen ... väl uppbyggd och fungerande kriminalhistoria. Karin Flygare,BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I stoft och aska
  2. +
  3. 1222 över havet

De som köpt den här boken har ofta också köpt 1222 över havet av Anne Holt (pocket).

Köp båda 2 för 234 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om I stoft och aska