Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
178
Utgivningsdatum
2010-01-13
Förlag
Brombergs
Dimensioner
177 x 110 x 11 mm
Vikt
100 g
SAB
Dofg
ISBN
9789173372510

Den tredje åldern

(8 röster)
Pocket, Svenska, 2010-01-13
47 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Åldern mellan femtio och sjuttio kan beskrivas som ett gränsland - man är inte längre ung, men heller inte gammal. Att bli äldre ger möjlighet att mogna, att våga vara sig själv och använda sig av de erfarenheter som livet givit. Men det kan också kännas tungt. Med klokhet och värme beskriver Patricia Tudor-Sandahl här öppet och självutlämnande de såväl fysiska som psykiska aspekterna av åldrandet och bjuder på många aha-upplevelser.

»Jag skrev Den tredje åldern för att komma ikapp mig själv.Efter en svår period i mitt liv väcktes gamla frågor på nytt och tvingade mig att tänka efter och ta ställning. Vem är jag egentligen? Vad är viktigt för mig? Vad vill jag med mitt liv framöver? Åren efter femtio kan bli en tid då man mognar och livet bär frukt på ett helt annat sätt än tidigare. Det lovar jag.«
Ur bokens förord

Patricia Tudor-Sandahl är psykolog, psykoterapeut och fil. dr i pedagogik. Hon är också en av våra mest populära föredragshållare och författare till tretton böcker, bland andra Ett himla liv, I tacksamhetens tecken och Den fjärde åldern.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den tredje åldern
  2. +
  3. Den fjärde åldern

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den fjärde åldern av Patricia Tudor-Sandahl (pocket).

Köp båda 2 för 94 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den tredje åldern