En syster i mitt hus (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2017-01-10
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Medarbetare
Bromberg, Casia (form)
Dimensioner
178 x 110 x 13 mm
Vikt
119 g
ISBN
9789173378321

En syster i mitt hus

(23 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket, Svenska, 2017-01-10
55 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Ett gripande familjedrama om svek, sorg, hopp och förlåtelse. Med stor psykologisk skärpa skildrar Linda Olsson två systrar vars liv har formats av den barndom de delat, och ändå inte delat.

I ett stort hus på Costa Brava i norra Spanien, Pyrenéernas sista utpost innan de försvinner ner i Medelhavet, väntar Maria med bävan på sin syster Emma. Sist de sågs var på mammans begravning för två år sedan. Sedan dess har Maria levt en ensam tillvaro.
Det är oktober och turisterna har precis lämnat den lilla staden. De båda systrarna promenerar, simmar i det ännu ljumma havet och tillbringar långa kvällar på husets takterass. Deras samvaro är stel och konversationerna tafatta. Emmas närvaro inkräktar alltmer på Marias liv.
Men successivt kommer deras barndomsminnen ifatt dem och till slut måste de närma sig det som inte går att samtala om. Om den förlorade systern, hon som dog. Den älskade. I bakgrunden finns hela tiden deras mamma. Alltings början och alltings slut.

Linda Olsson (1948) debuterade med Nu vill jag sjunga dig milda sånger (2006) en roman som gick rakt in i hjärtat på miljoner läsare runt om i världen. Därefter har hon utkommit med flera starka relationsromaner, Sonat till Miriam (2008), Det goda inom dig (2011) och nu senast I skymningen sjunger koltrasten (2014). Hon har även släppt spänningsroman tillsammans med Thomas Sainsbury (2015).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En syster i mitt hus
  2. +
  3. Världens vackraste man

De som köpt den här boken har ofta också köpt Världens vackraste man av Lena Ackebo (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En syster i mitt hus. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. hennes

    hennes stämma tilltalar mig, hennes språk hennes varsamma inlevelse i liv skänker mig var gång, i möte med hennes skrifter; vördnad.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om En syster i mitt hus