Var är min dotter? (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2008-06-01
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Översättare
Marianne Mattsson
Originaltitel
Losing You
Medarbetare
Engquist, Malena (red.)
Dimensioner
230 x 155 x 23 mm
Vikt
460 g
ISBN
9789173513340

Var är min dotter?

(1 röst)
Kartonnage, Svenska, 2008-06-01

Slutsåld

Vad är värre än att ditt barn försvinner? Att ditt barn försvinner och att ingen tror på dig ...Det här är en psykologisk thriller av bästa märke. En riktig nagelbitare. Och den handlar om något så hemskt som en försvunnen tonårsdotter. Det finns ett bedrägligt lugn i Nicci French romaner. Läsaren anar att något hemskt har hänt, men vet inte hur, varför eller vilka som är inblandade. Den nu aktuella thrillern "Var är min dotter?" är inget undantag. Nicci French har lyckats överträffa sina egna böcker och skapa en alldeles ovanligt förtätad och gastkramande stämning - beskriva en förälders värsta fasa.

Nina är en stark huvudperson. Hon kan gå genom eld och vatten för sina barn och hon VET att något har hänt Charlie. Vardagen har på ett ögonblick slagits sönder. Resan till Florida, med nya kärleken och barnen som hon glatt sig så mycket åt, känns plötsligt väldigt avlägsen. Att hon ännu inte hunnit packa väskorna är nu helt utan betydelse. Hennes 16-åriga dotter är borta. Försvunnen.

Engelska paret Nicci Gerrard och Sean French skriver kriminalromaner under pseudonymen Nicci French. De har hittills sålts i över åtta miljoner exemplar, översatts till 19 språk och givits ut i 36 länder. De bor i en före detta prästgård på engelska landsbygden nära Suffolk tillsammans med fyra barn. Båda är journalister, men arbetar i dag heltid som författare.Sean Frenchs mamma är svenska och har varit verksam i England som översättare och lärare i drygt femtio år. Men lov och större helger tillbringar familjen med vänner och släktingar i Sverige, på gården utanför Karlstad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Var är min dotter?