Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Språk
Svenska
Antal sidor
554
Utgivningsdatum
2013-07-03
Förlag
Massolit Förlagsgrupp AB
ISBN
9789173517638

Betvingade

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok, Svenska, 2013-07-03
91 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I en tid där inget är säkert och en kvinnas heder hänger på hennes oskuld går stormannadottern Illiana Henriksdotter till en skogstjärn för att bada då hon blir överfallen och bortförd.
Markus Järv, ökänd riddare och kungens närmaste man, väntar på en utsedd kvinna som ska göra honom sällskap för natten när hans unge soldat kommer med helt fel person. Inte bara är kvinnan framför honom mager och blek han märker också snabbt att hon kommer från en fin familj. Han bestämmer sig för att rida tillbaka med henne men under färden stöter de på Illianas bröder och en olyckshändelse gör att en av bröderna dör.
Från och med den stunden kommer maktspel, intriger och kunglig diplomati att för alltid bestämma över Illianas och Markus liv.

Möt en svensk medeltid som du aldrig mött den förut. Mot bakgrund av den mytomspunne kung Magnus Eriksson och hans drottning Blanche och den heliga Birgitta utspelar sig en passionerad kärlekshistoria fylld av riddare, tornerspel, slott och herresäten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Betvingade. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betvingande
  Therese S, 24 november 2015

  Wow har knappt kunna lägga ifrån mig denna romantiska bok blandat med spänning romantik och passion. Simonas böcker håller verkligen en fängslad som läsare. Detta är nog en utav mina favorit böcker som jag läst av Simona. Gillar ju historiska romaner mycket, spännande att följa med i en svunnen tid.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ahrnstedt Simona

 • Överenskommelser

  Ahrnstedt Simona

  Överenskommelser är en svensk, historisk romantisk roman. Det är en rolig, sexig och begåvad kärleksunderhållning som inte lämnar någon läsare oberörd och som saknar motsvarighet på den svenska marknaden. Det är i december 1880 på Operan de möts f...

 • De skandalösa

  Ahrnstedt Simona

  En man känd för sitt depraverade liv? Greve Gabriel Gripklo har det mest skandalösa av rykten. Han är inte främmande för något och han har inga skrupler vare sig det gäller, sex, kvinnor eller nöjen. En kvinna som förlorat allt? Magdalena Swärd, e...

Bloggat om Betvingade