Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Språk
Svenska
Antal sidor
340
Utgivningsdatum
2013-07-03
Förlag
Massolit Förlagsgrupp AB
ISBN
9789173519069

Berg har inga rötter

E-bok, Svenska, 2013-07-03
91 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Lasse har just gått i pension och för en ensam tillvaro i sin lägenhet. Han fyller sina dagar med att skriva en deckare ? boken som ska slå stort och ge honom en efterlängtad revansch efter ett misslyckat yrkesliv som konstvetare, och ett ännu större misslyckande som familjefar.

När Lasse får diagnosen Alzheimers kan han inte fortsätta arbetet med deckaren och detta sista halmstrå glider honom ur händerna. I en desperat kamp mot klockan och sjukdomen försöker han istället skriva ner sanningen om vad som hände alla de där åren. Men i takt med att sjukdomen eskalerar förändras Lasses berättelse, och sanningen är inte längre självklar. Vilken del spelade Lasse i det drama som kostade honom så mycket? Vad var så viktigt att det fick honom att offra relationerna till fru och barn?

Det liv Lasse känt till faller bort mer och mer och fram träder något helt annat. Kanske är det inte för sent att välja om. Kanske blir berättelsen om en människas liv aldrig riktigt färdig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fagerlind Manne

  • Mina drömmars land

    Fagerlind Manne

    Joseph har lämnat allt för drömmen om ett bättre liv i norra Europa. Men den visar sig svår att förverkliga ? vägen hit från Uganda är lång och slingrig och Sverige kan vara kallt för en papperslös flykting. Samtidigt har IT-entreprenören Henrik n...

Bloggat om Berg har inga rötter