Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2017-03-13
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Mannberg, Maria (form) / Westergren, Susanne Lj. (foto)
Dimensioner
236 x 175 x 16 mm
Vikt
519 g
SAB
Oeak,Qci
ISBN
9789173875202

Konsten att ta hand om ett dödsbo : spara, sälja, slänga, gråta

(6 röster)
Inbunden, Svenska, 2017-03-13
240 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Att ta hand om ett dödsbo handlar så mycket om livet. Hemmet som nu har blivit ett dödsbo, rymmer minnen efter en människas hela liv. Många saker du kommer att plocka med tillhör också delar av ditt liv, minnen som rör upp tankar och känslor du kanske glömt.
Att ta hand om ett dödsbo kan ibland kännas som en resa, ofta med helt oväntade hållplatser men också med ett slutmål som faktiskt kan vara början på något nytt.

Ur boken

Arvsskifte - orka fast man sörjer - auktionsfirmor - flyttstädning - komma ihåg att avsluta sociala medier - värdering av hemmets olika föremål - deklaration - komma överens om man är fler arvingar - hemligheter? - vad gör vi av farfars gamla vapen?

Att ta hand om ett dödsbo innebär en rad praktiska göromål. Susanne Lj Westergren har samlat det mesta man kan behöva fundera kring i den här boken. Tillsammans med en rad experter ger hon här råd och tips om vad man kan behöva tänka på.

Susanne Lj Westergren är frilansande medicinjournalist och webbredaktör på Göteborgs universitet. Hon har också själv avyttrat två större dödsbon.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konsten att ta hand om ett dödsbo : spara, sälja, slänga, gråta
  2. +
  3. Duktighetssyndromet - därför går allt fler kvinnor in i väggen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Duktighetssyndromet - därför går allt fler kvin... av Monica Renstig, Hélène Sandmark (häftad).

Köp båda 2 för 483 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Konsten att ta hand om ett dödsbo : spara...