Märkta för livet (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Jana Berzelius (del 1)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2015-04-20
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Audio
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
130 x 130 x 17 mm
Vikt
195 g
SAB
Hc
ISBN
9789174131420

Du kanske gillar

Märkta för livet

(1 röst)
CD-bok, Svenska, 2015-04-20
148 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"En sträckläsningsbok." Sofie Sarenbrant, TV4

En sommardag 1991 vaknar nioåriga Jana Berzelius upp på ett sjukhus. Hon har inget minne av vem hon är eller var hon kommer ifrån.
Tjugoett år senare får hon, som framgångsrik åklagare, uppdraget att leda förundersökningen i det uppmärksammade mordet på Hans Juhlén, verksamhetschef på Migrationsverket i Norrköping.
Tillsammans med kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander inleder Jana Berzelius ett intensivt arbete med att lösa fallet. Men utredningen tar en oväntad vändning när ännu ett lik hittas. Denna gång är det en pojke. Och ju mer Jana gräver i den döda pojkens bakgrund, desto närmare kommer hon sanningen om sin egen. Och hon möter en historia mörkare och blodigare än hon någonsin kunnat föreställa sig.

Märkta för livet är den första delen i serien om åklagare Jana Berzelius. Emelie Schepps debutthriller är en sensation och har som självpublicerad redan såld i 40 000 ex. Serien är även såld till Danmark, Norge, Tyskland, Holland, Japan, Tjeckien, Italien och Polen."

"En sträckläsningsbok." Sofie Sarenbrant, TV4
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Märkta för livet