Kreativitet och mindfulness - 100 bilder på blommor att färglägga själv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-05-06
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
260 x 197 x 17 mm
Vikt
658 g
SAB
Rd
ISBN
9789174246018

Kreativitet och mindfulness - 100 bilder på blommor att färglägga själv

(1 röst)
Inbunden, Svenska, 2016-05-06
88 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Utveckla din kreativitet och finn ditt inre lugn.

Välkommen till en värld av inspirerande bilder på vackra blommor! Välkommen till din egen värld av färg! Ge dig själv en stund att fördjupa dig i en ny bildvärld som du är med och skapar genom att färglägga den.
Idag är det många som upplever att det är svårt att finna ro, hitta sin kreativitet och vara aktivt närvarande i livet i största allmänhet. Mindfulness är ett sätt att öva sig i att vara närvarande i nuet, för kan vi förhålla oss till livet med större närvaro motverkar det stress och oro. Genom att arbeta med din kreativitet, locka dig till mer fantasi och spontanitet skapar du större plats för mindfulness och positivitet.
Uttryck din kreativitet och finn inre ro och medveten närvaro genom att färglägga de detaljrika bilderna i denna bok. Du behöver inga förkunskaper för att sätta igång, bara pennor i olika färg.
Bokens syfte är att inspirera till fantasifull färgläggning av mönster och motiv, men även till att ta steget att kanske skapa egna mönster eller andra bilder i den riktning ditt inre leder dig. Du kommer snart att märka hur du påverkas positivt av färgernas harmoni, hur de väcker din inneboende kreativitet och motverkar stress.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kreativitet och mindfulness - 100 bilder ...