Kickstart med Ulrika : 7 kostprogram till ett lättare liv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2016-04-07
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Danielsson, Malte (foto)
Dimensioner
220 x 170 x 15 mm
Vikt
474 g
ISBN
9789174246063

Kickstart med Ulrika : 7 kostprogram till ett lättare liv

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2016-04-07
190 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kickstarta dig till ett lättare liv med sunda matvanor

Vill du gå ner i vikt snabbt eller få en liten knuff mot sundare matvanor för ett friskare liv? Då passar en kickstart perfekt!

En kickstart är ett kostprogram med kaloriberäknade recept för dagens alla måltider - tydligt och lätt att följa. Hemligheten bakom de kostprogram som presenteras i Kickstart med Ulrika är att förbränningen hela tiden ligger på topp. Genom att du äter olika mycket kalorier varje dag hinner kroppen aldrig vänja sig utan ämnesomsättningen ligger på en konstant hög nivå. Viktminskningen går snabbt, ofta 2-3 kilo per vecka till en början. Med ett längre program kan du gå ner 1-2 kilo per vecka de följande veckorna.

I Kickstart med Ulrika presenteras 7 kickstarter som sträcker sig från 4 dagar till 4 veckor med delvis olika inriktning, så att du hittar det program som passar just dig. Samtliga bygger på lågkolhydratkost, vilket utesluter snabba kolhydrater som socker, potatis, ris, pasta, bröd och gryn. Kosten blir därigenom också naturligt glutenfri. Däremot äter du en större mängd protein såsom fisk, skaldjur, kött, fågel och ägg.

En kickstart fungerar som en perfekt introduktion för nya, sundare matvanor och ger dig handfasta tips och råd om hur du behåller dem.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kickstart med Ulrika : 7 kostprogram till ett lättare liv
  2. +
  3. Nya kickstarter med Ulrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nya kickstarter med Ulrika av Ulrika Davidsson (kartonnage).

Köp båda 2 för 397 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kickstart med Ulrika : 7 kostprogram till ett lättare liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Otroligt effektivt och lätt att följa!
    Happy, 14 februari 2017

    Efter en vecka med Kickstart har jag gått ner tre kilo. Jag är förvånad att det gick så bra utan frukost. Lunch- och Middagsrecepten är väldigt lättlagade och maten jättegod. Kände absolut ingen hunger. Nu har jag börjat vecka två med Soppvecka. Riktigt spännande inför nästa vägning! Ett tips är att veckohandla så man har allt hemma.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Kickstart med Ulrika : 7 kostprogram till...