Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Fjällbacka-serien (del 8)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2011-09-09
Förlag
Bonnier Audio
Dimensioner
130 x 130 x 30 mm
Vikt
340 g
SAB
Hc
ISBN
9789174331080

Änglamakerskan

(6 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok, Svenska, 2011-09-09
269 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Äntligen - Camilla Läckberg är tillbaka!

Påsken 1974 försvinner en familj spårlöst från ön Valö utanför Fjällbacka. En fin påskmiddag är uppdukad i matsalen, men alla utom den ettåriga dottern Ebba är borta. Har de blivit utsatta för något brott eller försvunnit frivilligt? Gåtan har aldrig fått någon lösning.

Många år senare återvänder Ebba till ön och den gamla barnkolonin där hennes pappa med hård hand drev en internatskola. Hon och maken Mårten har förlorat sin lille son, och i ett försök att övervinna sorgen och gå vidare har de bestämt sig för att rusta upp huset och öppna ett bed and breakfast.

När Erica Falck får höra om parets planer blir hon både överraskad och nyfiken. Hon har tidigare forskat en del i mysteriet med den försvunna familjen utan att hitta någon förklaring. Nu söker hon upp Ebba för att höra vad hon vet. Dessutom har hon själv en del att berätta om kvinnorna i Ebbas släkt - en historia fylld av tragiska öden och hemligheter.

Ebba och Mårten inleder sitt renoveringsarbete, men knappt har de börjat förrän de blir utsatta för ett mordbrandsförsök. Och då de några dagar senare bryter upp matsalsgolvet finner de intorkat blod under plankorna. Det tycks som om ondskan i det förflutna har hunnit ifatt dem. Under utredningen av branden börjar Patrik Hedström och hans kolleger gräva i det gamla fallet igen. Vad var det egentligen som hände Ebbas familj?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Änglamakerskan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Polisarbete och vardagsdramatik
    Pia, 13 februari 2012

    Änglamakerskan består av två olika spår, ett som utspelar 1974, och ett spår som utspelar sig i nutid. Som vanligt blandar Läckberg polisarbete med vardagsdramatik.

    Änglamakerskan är spännande och är ett utmärkt sätt att fly vardagen och få lite avkoppling. Det märks att Läckberg har gjort det här med bokskrivandet tidigare. Texten och historien flyter på bra. Dock är boken väldigt pratig och onödigt lång. Jag tycker nog boken hade mått bra av att kortas ner 100-200 sidor. Det finn... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Änglamakerskan