Silfverbielke 8 Uppståndelsen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jacob Colt (del 12)
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2017-05-04
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
SAB
Hc
ISBN
9789174617795

Silfverbielke 8 Uppståndelsen

Inbunden, Svenska, 2017-05-04
189 kr
Förhandsboka gärna! Förväntad leverans under vecka 19.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sveriges värsta seriemördare, psykopaten Christopher Silfverbielke, har flytt landet sedan han förlorat sitt företag och fått sin förmögenhet fryst av ekobrottsmyndigheten.
Med nästan inga pengar på fickan har Silfverbielke kommit till Pattaya i Thailand. Hans enda chans att få bo på lyxhotell, dricka champagne och sniffa kokain är att sol-och-våra den rika änkan Mary Jo Chaplain, som är god för etthundrafemtio miljoner dollar.
Silfverbielke, som har stora planer för framtiden, lider varje dag av förnedringen i att umgås med Mary Jo och det blir inte bättre av att änkan vill ha vilda sexlekar.
På något sätt måste han komma bort från det asiatiska helvete han hatar och ta sig vidare mot USA och de exklusiva salonger där han anser sig ha rätt att vistas.
Men för det behövs ett enormt startkapital och Silfverbielke smider lömska planer där han inte tar hänsyn till något eller någon.

"Bara några steg in i romanfiguren Christopher Silfverbielkes obskyra värld [...] kommer jag att tänka på Christian Bale som aktiemäklaren Patrick Bateman i filmen American Psycho [...] själv upplever jag någon sorts skräckblandad förtjusning [...] när jag tar del av den här sjuke individens framfart."
C. Lundh, Mariestadstidningen, om Motvind

"Satiren flödar när författarna låter Silfverbielkes ärkefascistiska människosyn frodas bakom den gudfruktiga fasaden [...] underhållningsvärdet behålls hela vägen."
Joel Sjöö, Borås Tidning, om Hämnaren

DAN BUTHLER och DAG ÖHRLUND romandebuterade tillsammans år 2007 med mord.net, som sedan dess sålts till tio länder. Deras böcker om Christopher Silfverbielke och kommissarie Jacob Colt har gjort stor succé och blivit mycket uppskattade läsarfavoriter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Silfverbielke 8 Uppståndelsen
  2. +
  3. Selfies

De som köpt den här boken har ofta också köpt Selfies av Jussi Adler-Olsen (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Silfverbielke 8 Uppståndelsen