Silfverbielke 8 Uppståndelsen (e-bok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-03
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174619614

Silfverbielke 8 Uppståndelsen

E-bok, Svenska, 2017-05-03
99 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Sveriges värsta seriemördare, psykopaten Christopher Silfverbielke, har flytt landet sedan han förlorat sitt företag och fått sin förmögenhet fryst av ekobrottsmyndigheten.
Med nästan inga pengar på fickan har Silfverbielke kommit till Pattaya i Thailand. Hans enda chans att få bo på lyxhotell, dricka champagne och sniffa kokain är att sol-och-våra den rika änkan Mary Jo Chaplain, som är god för etthundrafemtio miljoner dollar.
Silfverbielke, som har stora planer för framtiden, lider varje dag av förnedringen i att umgås med Mary Jo och det blir inte bättre av att änkan vill ha vilda sexlekar.
På något sätt måste han komma bort från det asiatiska helvete han hatar och ta sig vidare mot USA och de exklusiva salonger där han anser sig ha rätt att vistas.
Men för det behövs ett enormt startkapital och Silfverbielke smider lömska planer där han inte tar hänsyn till något eller någon.

"Bara några steg in i romanfiguren Christopher Silfverbielkes obskyra värld [...] kommer jag att tänka på Christian Bale som aktiemäklaren Patrick Bateman i filmen American Psycho [...] själv upplever jag någon sorts skräckblandad förtjusning [...] när jag tar del av den här sjuke individens framfart."
C. Lundh, Mariestadstidningen, om Motvind

"Satiren flödar när författarna låter Silfverbielkes ärkefascistiska människosyn frodas bakom den gudfruktiga fasaden [...] underhållningsvärdet behålls hela vägen."
Joel Sjöö, Borås Tidning, om Hämnaren
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Silfverbielke 8 Uppståndelsen