Trasiga liv och bristande bot (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2013-05-07
Förlag
Nomen förlag
Dimensioner
210 x 150 x 15 mm
Vikt
812 g
SAB
Lz Snellman, Julia
ISBN
9789174654820

Trasiga liv och bristande bot

Häftad, Svenska, 2013-05-07
177 kr
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Denna bok har inga ambitioner av att vara någon faktabok om ämnena den handlar om utan är helt mina personliga upplevelser om min tid som behandlare inom BUP och socialtjänst. Boken handlar också om min personliga resa under denna tid. Inte minst mina konflikter med svenska skolan.

Jag börjar min resa på 80 talets Sundsvall och fortsätter sedan kronologiskt min resa till Arboga där jag och min familj bor idag. Så det är viktigt att tänka att när jag beskriver till exempel socialtjänsten i Sundsvall så är det förmodligen en helt annan organisation i dag än det var då. Antagligen är personalen också nästan helt utbytt sedan dess. Detta bör läsaren ha i åtanke även när vi närmar oss nutid eftersom förändringar kan hända snabbt och kan vara omfattande.

Boken är menad lika mycket för de som jobbar med människor som för de som av någon anledning är tvungen att vända sig till myndigheter för att få hjälp. Jag hoppas att de som känner sig illa behandlade av myndigheter hittar någon tröst eller styrka i boken och jag hoppas att de som jobbar framförallt inom BUP, socialtjänst och skola hittar något att tänka över när det gäller etik och arbetsmetoder. Ha en trevlig lässtund.

Juha Snellman
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Trasiga liv och bristande bot
  2. +
  3. Familjen Mann

De som köpt den här boken har ofta också köpt Familjen Mann av Tilmann Lahme (inbunden).

Köp båda 2 för 386 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Juha Snellman

  • Slavarnas tidsålder

    Juha Snellman

    "Rudrik satte eld på hennes stuga och krossade hennes gryta. Sedan plockade han upp sin sköld och kysste på vargen som med stolt blick såg honom i ögonen. Rudrik kände sig lycklig. Lycklig på riktig. Lycklig av bördan han hade gentemot de som...

Bloggat om Trasiga liv och bristande bot