Till Sara, sedan bränns allt! (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
395
Utgivningsdatum
2017-03-14
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Kühlhorn, Lotta (form)
Dimensioner
177 x 110 x 25 mm
Vikt
208 g
SAB
Hc
ISBN
9789175036328

Till Sara, sedan bränns allt!

Pocket, Svenska, 2017-03-14
55 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
En familj i sönderfall

Efter sin populära Gotlandsserie om kriminalpolisen Fredrik Broman återkommer Håkan Östlundh med en roman inspirerad av hans egen uppväxt - om en familjs smärtsamma splittring och om en tjugofemårig tystnad som kan brytas först efter döden.

Sara Kvist är på väg tillbaka till sin självvalda exil i Los Angeles efter att ha begravt sin mamma i Stockholm. En mamma hon inte träffat på tjugofem år. Med i handbagaget har hon ett paket med påskriften: Till Sara, sedan bränns allt!

Paketet innehåller mammans efterlämnade anteckningsböcker och de väcker såriga minnen till liv. Minnen av något som började som ännu en av många skilsmässor under det tidiga och fria sjuttiotalet, men som slutade i en virvel av omskakande händelser som förändrade tillvaron för alla inblandade. Hur kunde Saras mamma, som var en sådan kärleksfull och omtänksam person, drivas till vansinnets rand? Hur kunde hon offra sina egna barn för att ta hämnd på mannen hon älskade över allt annat?

Förutom att konfrontera de smärtsamma händelserna i barndomen, som Sara så länge gjort allt för att glömma, tvingas hon också rannsaka sina egna val i vuxen ålder. Vad är det egentligen som drivit henne att gå bakom ryggen på maken Johan och riskera deras sju år långa förhållande? Har hon gjort det av kärlek och nödvändighet eller är det andra mörka och destruktiva krafter som fört henne vilse?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Till Sara, sedan bränns allt!
  2. +
  3. En nästan sann historia

De som köpt den här boken har ofta också köpt En nästan sann historia av Mattias Edvardsson (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Till Sara, sedan bränns allt!