Mordbrännaren (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Singöserien (del 2)
Utgivningsdatum
2017-03-16
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
180 x 110 x 27 mm
Vikt
238 g
SAB
Hc
ISBN
9789176291955

Mordbrännaren

(17 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket, Svenska, 2017-03-16
55 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
En våldsam brand utbryter en höstnatt i husvagnar och tält på Singö camping, där en grupp romer bor. Den 62-åriga kriminalinspektören Solbritt Andersson leder utredningen tillsammans med kollegan Lena Karlsson. Förövarna har inte lämnat några spår på platsen, bortsett från att de har sprejmålat en brun triangel på en informationstavla. Snart står också en gård på norra Singö i lågor. Finns det ett samband mellan mordbränderna?

Samtidigt fortsätter polisen arbetet med att kartlägga nätverket kring den gäckande spionen och ex-militären Sven Löwengrip. Det förflutna kastar återigen långa skuggor över skärgårdsön.

Mordbrännaren är den andra fristående delen i Singöserien.

Sagt om Singöserien

"Paret skriver lätt och ledigt utan språkliga krusiduller. Miljöbeskrivningen är intressant och trovärdig även för en person som aldrig satt sin fot på Singö. - DAST Magazine

"Boken försöker att inte ta fram ett klichéartat våld eller sexistiskt våld mot kvinnor det har de lyckats jättebra med. Det är en snäll, väldigt trygg historia med ganska vanliga människor och jag tycker de lyckats bra med det."
- Magnus Utvik, Gomorron Sverige

" ...språket är lättsamt, utan påhängda metaforer och handlingen tar sig fram kantad av igenkännbara vardagssituationer, vilket gör att läsningen blir behaglig och avkopplande. [...] Solbritt Andersson är en uppfriskande bekantskap som det skulle vara roligt att fortsätta att umgås med."
- Per Ahlander, VLT
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mordbrännaren
  2. +
  3. Ett vakande öga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett vakande öga av Fredrik T Olsson (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mordbrännaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Singö del 2
    Strulputte, 17 augusti 2017

    Mycket mera händelser och spänning än i del 1. Hemska mordbränder. Även att dotterdottern råkar mycket illa ut, men som hon galant klarar sig ur genom sin listighet. Slutet är riktigt rafflande och gripandet av några höjdare av rasisterna leder läsaren tillbaka till del 1. En klart läsvärd bok.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Mordbrännaren