Offerrit - En annorlunda berättelse om besatthet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-06-03
Förlag
Massolit Förlagsgrupp AB
ISBN
9789176791301

Offerrit - En annorlunda berättelse om besatthet

E-bok, Svenska, 2016-06-03
91 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Tiderna är svåra. Industrin lägger ner och den lilla orten i skogen hotas av undergång. Svea, ortens kommunalråd, famlar efter halmstrån. Ett samarbete med bygdens förlorade son Oscar Vigelius, numera designer med världsrykte, ska gjuta nytt liv i näringslivet och mod i invånarna. Men Vigelius kommer inte ensam. I hans kölvatten följer ond bråd död, människor försvinner spårlöst och någonting illavarslande rör sig i det lilla samhället. Någonting alldeles under ytan. Kriminalkommissarie Owe Tycho kallas in, men det som börjar som en vanlig mordutredning förvandlas snart till en kaotisk kamp på liv och död. Owe står ansikte mot ansikte med nattsvarta krafter och i sin strävan att stoppa dem ställs han inför ett till synes omöjligt val.

Offerrit är en berättelse om gott och ont, om människans bräcklighet, och frågan om vad i livet som är värt att ge upp allt för.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Källström Johannes

  • Mörkersikt

    Källström Johannes

    Vad händer när människor i en modern och normal verklighet förlorar fotfästet? När högre, lägre eller yttre makter kryper närmare och förgör. Följ kriminalkomissarie Owe Tycho som i sitt arbete som polis ställs inför oförkarliga och skrämmande bro...

Bloggat om Offerrit - En annorlunda berättelse om be...