Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-21
Förlag
Hoi Förlag AB
SAB
Hc
ISBN
9789176970430

Dit kan jag gå och sakna dig

Häftad, Svenska, 2017-10-21
171 kr
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Hedda, 19 år, ska börja ett nytt liv i en ny stad. Glömma allt det gamla, mamma som dog och pappa som aldrig fanns. Men så en vårnatt blir hon besinningslöst förälskad i sin kompis pojkvän, Gabriel.

När Hedda får sommarjobb på ett äldreboende hoppas hon finna en mera meningsfull tillvaro än det våldsamma begäret och vilsenheten som skaver på insidan av bröstet. På hemmet bor Gustaf som fått en stroke och inte kan tala längre, men i vars oändliga tystnad Hedda finner något annat. Som en känsla av att komma hem.

Och Gustaf, han som bittert väntat på att få dö. Också han känner bandet dem emellan, som ett behov av att bringa reda i allt som blivit fel, de chanser han slarvade bort. Innan han ställt allt till rätta får han inte dö. Och han måste lära sig tala igen.

Dit kan jag gå och sakna dig är en gripande berättelse om att finna sig själv genom relationen till andra.

När Kerstin Lundgren var 34 år fick hon en stroke. Över en natt blev hon en annan, en som bara vagt påminde om den hon brukade vara. För att försöka få ordning på alltsammans, motoriken som inte ville fungera och orden som liksom gått vilse inuti huvudet, började hon skriva på en berättelse. När hennes debutroman var färdig var hon frisk igen.

Kerstin är född 1979 och bor idag med man och två barn i Skaraborg.
Visa hela texten

Bloggat om Dit kan jag gå och sakna dig