Döden har sitt pris (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2017-05-16
Förlag
http://janericboo.se
ISBN
9789177391357

Döden har sitt pris

En polisroman

E-bok, Svenska, 2017-05-16
54 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
En natt sprängs en serbisk lastbil som förvandlas till ett eldhav vid Netto i Hässleholm. I förarhytten hittas en skjuten man. Poliserna Michael Lundell och Mirka Salo, som arbetar tillsammans på den nya enhet som har till uppgift att bekämpa den grövsta organiserade brottsligheten, kopplas in på fallet.

Utredningen leder dem till Bosnien där Lundell upplevt fasansfulla händelser under sin tid i internationell tjänst. En bild han får se chockar honom och ställer tillvaron på ända. Salo brottas med svårigheter i privatlivet. Är hennes sambo verkligen den han utger sig för att vara? Vem sprängde egentligen lastbilen? Och varför sköts mannen i förarhytten? Utmaningarna Lundell ställs inför, blir inte lättare av en problematisk relation till hustrun och sonen.

Döden har sitt pris är den andra fristående delen i serien om Michael Lundell och Mirka Salo. Den första delen, Livet har sitt pris, kom 2013. Författaren Jan-Eric Boo har arbetat inom Polisen i 37 år och de sista 17 inom underrättelsetjänsten för den grova organiserade brottsligheten. Vid fyra olika tillfällen har han dessutom arbetat på Balkan som polis i internationell tjänst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Döden har sitt pris