Snart dansar du åter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
273
Utgivningsdatum
2017-04-03
Förlag
Ekhemmanet
Medarbetare
Svelander, Lise (form)
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
253 g
SAB
Hc
ISBN
9789177730422

Snart dansar du åter

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2017-04-03
118 kr
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Snart dansar du åter är en berättelse om hur ett enda ögonblick kan förändra våra liv, hur det kan påverka oss själva och relationerna, och om att hitta fotfästet igen när allt har rasat.

Maggis dagar som småbarnsförälder fylls av odramatiska vardagsbestyr. Hon tycker sig leva det perfekta familjelivet. Men allt förändras snabbt när en person i hennes närhet dör och en annan skadas allvarligt. Den stillsamma vardagen byts mot en vandring på katastrofens rand. Ingenting går längre att ta för givet. Inte heller kärleken.

Vad händer med oss själva och de nära relationerna när det som inte får ske slår omkull oss? Hur finner vi fast mark igen?

Snart dansar du åter, som skrevs 2011, är den (helt) fristående fortsättningen på Cecilia Ekhems debutroman Väntrum (2008).

Omslag: Lise Svelander
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Snart dansar du åter
 2. +
 3. Väntrum

De som köpt den här boken har ofta också köpt Väntrum av Cecilia Ekhem (häftad).

Köp båda 2 för 274 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Snart dansar du åter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mörk men läsvärd
  Villivonkansbooks (Örebro), 29 maj 2017

  Maggi tycker sig leva det perfekta familjelivet som småbarnsförälder. Men allt förändras snabbt när en person i hennes närhet dör och en annan blir allvarligt skadad. Den stillsamma vardagen byts mot en vandring på katastrofens rand.
  Det är en ganska mörk och dyster historia som författaren skrivit. Mycket elände händer på en gång. Som livet i sig ibland blir, allt sker nästan samtidigt. Trots det, så är den trevlig att läsa. Man fastnar för Maggi och får sympatier för henne i den tuffa ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cecilia Ekhem

 • Väntrum

  Cecilia Ekhem

  När det efterlängtade barnet inte kommer och alla strävanden verkar förgäves, drar sig Bea allt längre bort från sina sociala sammanhang. Inte ens den älskade som skulle bli barnets far får plats i hennes ensamma väntrum. Så möter hon, mitt i sin ...

Bloggat om Snart dansar du åter