Mamma : boken om ditt liv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2009-04-24
Upplaga
1
Förlag
Känguru
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
205 x 205 x 15 mm
Vikt
440 g
ISBN
9789185476954

Mamma : boken om ditt liv

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2009-04-24
69 kr 113 kr Du sparar 39%
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Hur väl känner du egentligen din mamma? Vet du hur hon var som barn, vad hon tyckte om att gå i skolan, vilka hennes framtidsdrömmar var eller hur hon upplevde sina första år som nybliven förälder?

Det här är en fantastisk presentbok från en dotter till hennes mamma. Det är en samling frågor som tillsammans utgör en hel levnadsberättelse inte bara om din mamma, hennes barndom och uppväxt, utan även om hennes egna föräldrar och minnen av tidigare generationer.

Det är en bok att spara till barn och barnbarn, där både känslor, minnen och personliga tankar får plats. Denna fylla-i-bok är ett nöje att läsa i efterhand, men blir också till stor glädje medan den skapas. Detta är en unik chans att gå tillbaka i minnet och leta efter speciella tillfällen, eller bortglömd vardag. Här finns också gott om utrymme för foton och andra urklipp, liksom de där speciella familjerecepten och släktanekdoterna. Det blir ett sätt att se kopplingar och mönster i familjen och mellan dotter, mor och mormor. Kanske ökar det förståelsen för hur saker har kommit att bli som de blev. Säkert är att det ökar förståelsen er emellan.

Mamma en bok om dig är ett unikt tillfälle att på ett lättsamt vis lära sig mer om sin familj och släkt. Börja skriva redan idag, det är både intressant och gör gott att stanna upp en stund för att minnas den tid som varit.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mamma : boken om ditt liv
  2. +
  3. Sabba den här boken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sabba den här boken av Keri Smith (häftad).

Köp båda 2 för 191 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mamma : boken om ditt liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. ?
    a, 10 juli 2010

    Irriterande att det står "bra present från en dotter till sin mamma", söner då, skulle inte de också kunna vara intresserade av sin mammas liv????

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Mamma : boken om ditt liv