Gammaldags husmanskost på nytt sätt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2017-07-20
Upplaga
1
Förlag
Lumio förlag
Medarbetare
Snell Lumio, Christina (form) / Eriksson, Mikael (foto)
SAB
Qca
ISBN
9789185889983

Gammaldags husmanskost på nytt sätt

Inbunden, Svenska, 2017-07-20
281 kr
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Birgitta Höglund är matbloggare och författare till 3 kokböcker. Hon har tidigare 18 års erfarenhet som kock. Intresset för att ta vara på vår nordiska matkultur har alltid varit stort, med fokus på lokala och närproducerade råvaror. Den här boken är fylld med recept på vår traditionella husmanskost, anpassade till lågkolhydratkost. Helt naturlig och njutbar mat enligt den glutenfria kostmodell som Birgitta själv lever efter sen 8 år och som gett henne hälsan tillbaka.
Annika Dahlqvist är läkaren som startade LCHF-rörelsen efter att hon själv blivit både friskare och slankare med hjälp av en kost med få kolhydrater och rikligt med naturligt fett. Boken inleds med hennes råd och tips om hur du kan förändra ditt liv till det bättre genom en enkel kostförändring.
Ann Fernholm är vetenskapsjournalist och författare, hon skriver bokens efterord om fettets betydelse i vår mat. Ann har även startat Kostfonden, som bedriver oberoende forskning på lågkolhydratkostens effekter på hälsan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gammaldags husmanskost på nytt sätt
  2. +
  3. Lär dig leva sockerfritt : hälsosam  husmanskost till vardags

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lär dig leva sockerfritt : hälsosam husmanskos... av Monique Le Roux Forslund (inbunden).

Köp båda 2 för 476 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Gammaldags husmanskost på nytt sätt