Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-11-17
Förlag
Massolit Förlagsgrupp AB
ISBN
9789186649210

Förkunnaren

E-bok, Svenska, 2015-11-17
91 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En folkkär artist som predikar om kärlek och förståelse men bränner Koranen. En högt uppsatt socialdemokratisk politiker som jagar väljare men inte kan hålla fingrarna i styr. En självhjälpsbransch som hyllar lyckan men där allt bara handlar om pengar.

Den här gången har Berit Hård, dekadent och överviktig skandaljournalist, hamnat i en riktig soppa. Efter att ha hoppat av arbetsförmedlingscoachens kramkurs får hon i uppdrag av konsultbyrån Lyckan att skriva ett stort personporträtt på artisten Lotuz af Love. Byrån Lyckan ägs av Stina, före detta tjackhora som efter succén med sin självbiografi är en populär lyckoguru. Plötsligt befinner sig Berit mitt i chakraträsket på ett ashram i Indien tillsammans med Lotuz och hans mystiska fästmö, och snart har hon dragits in i en rafflande historia som trots allt prat om kärlek och respekt handlar om det gamla vanliga: sex, pengar, makt och våld.

Med vass humor och satirisk udd går Unni Drougge loss på några av samtidens största fenomen i Förkunnaren. Boken är andra delen i trilogin om den oemotståndliga deckarhjältinnan Berit Hård, som inleddes med den uppmärksammade Bluffen.

?? hennes drastiska humor är en bristvara i det normalsvenska deckarträsket.?
AFTONBLADET

?En antihjältinna att älska!?
BOKHORA
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Förkunnaren