Buzz (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
HP Pettersson (del 2)
Antal sidor
394
Utgivningsdatum
2012-05-23
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
175 x 110 x 15 mm
Vikt
220 g
SAB
Hc
ISBN
9789186969271

Buzz

(59 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket, Svenska, 2012-05-23
48 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Henrik HP Pettersson är på flykt och har hamnat i Dubai. Det har gått fjorton månader sedan han via en mystisk mobiltelefon blev indragen i det djävulska verklighetsspel som sånär kostade honom livet.
Rebecca befinner sig i Sudan som livvakt åt en svensk minister. Men dramatiska händelser tvingar snart de båda syskonen tillbaka till Stockholm.
Är Spelet verkligen över?
Vem kan man egentligen lita på?
Går det att skydda sig mot ett hot som kanske inte ens existerar?

[buzz] är fortsättningen Anders de la Mottes succédebut [geim] som belönades med Svenska Deckarakademins debutantpris 2010. Den är en andlöst spännande, kraftfull och nyskapande thriller som kommer att läsas av många över hela Europa!

"Det här är underhållning på hög nivå och åter igen skapas en intressant intrig i en modern cyberverklighet."
Kristianstadsbladet

"En lysande uppföljare. [buzz] är till och med snäppet bättre än debuten!"
Deckarhuset.se

"Anders de la Motte drar in läsarna i en obehagligt trovärdig historia och bjuder samtidigt på vansinnigt underhållande sträckläsning. [geim] utsågs till förra årets bästa deckardebut av Svenska Deckarakademin och [buzz] har inga problem att leva upp till alla högts ställda förväntningar. Det här är helt enkelt ett riktigt deckarguldkorn."
Skånska Dagbladet

"Det bästa med Anders de la Motte är att han har hittat ett alldeles eget språk att skriva böcker på. Ingen är som han."
DAST Magazine
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Buzz
 2. +
 3. Bubble

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bubble av Anders De La Motte (pocket).

Köp båda 2 för 96 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Buzz. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Nervkittlande
  Bitte, 4 februari 2015

  En spännande nervkittlande bok. Otäck på så sätt att med datorer och dess teknik kan man vara övervakad utan att veta........ Sträckläsning

 2. En riktig bladvändare, går inte att lägga ifrån sig....
  Peter, 7 november 2013

  En riktig bladvändare, går inte att lägga ifrån sig. Hela serien om HP är klart läsvärda, de väcker tankar om sociala medier och ny teknik verkligen är så nyttigt alla gånger. Actionfyllda böcker som jag verkligen hoppas blir till film.

 3. Bästa bokserien på länge!! Den fångar verkligen...
  Emelie, 5 augusti 2013

  Bästa bokserien på länge!! Den fångar verkligen läsaren och man kan inte lägga ner dem! Kan verkligen rekommendera dessa böcker!

 4. Jag är nog inte den egentliga målgruppen till denna...
  Jess., 2 maj 2013

  Jag är nog inte den egentliga målgruppen till denna bok men jag tycker att den är urbra ändå. De la Motte har en rapp historia, jag skrattar och lär mig en mängd nya uttryck, och har ingen aning om det finns tekniska möjligheter till allt det som berättas om.

 5. [buzz]
  Bokälskaren, 5 juni 2012

  [buzz] är fortsättningen på Anders de la Mottes debutroman [geim], och den håller samma frenetiskt höga tempo som sin förgångare. En paranoid känsla genomsyrar böckerna, som båda är helt briljanta!

  Även om böckerna går att läsa fristående från varandra så rekommenderar jag starkt att man läser [geim] innan man ger sig på [buzz]; eftersom intrigen är så tät, tempot så högt och varje liten detalj har en betydelse så tror jag helt klart att det underlättar att läsa böckerna i ordning.

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Buzz