Liv i överflöd (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Lundgren Alexandersson (del 3)
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2012-08-22
Förlag
Pocketförlaget
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
195 g
SAB
Hc
ISBN
9789186969509

Liv i överflöd

(59 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket, Svenska, 2012-08-22
25 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
En möhippa som tar en oväntad vändning. En högt uppsatt forskare som hittas död. Anonyma brev med pengar och dikter från döda poeter. Återigen står Västgöta universitet i centrum för en spektakulär mordutredning.
Denna gång blir rektor Emma Lundgren indragen i intrigerna kring tillsättningen av en ny chef där den mördade är en av huvudkandidaterna. Kriminalkommissarie Filip Alexandersson försöker först undvika att ta sig an fallet, men som befäl är det svårt att hålla sig helt utanför utredningen när fler mord begås.

Liv i överflöd är den tredje boken i serien om Emma Lundgren och Filip Alexandersson och en spännande och välskriven pusseldeckare för alla som gillar Maria Lang och Morden i Midsomer.

"Snygg må-bra-deckare."
Borås Tidning

"Liv i överflöd är välskriven och småtrevlig."
Smålandsposten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Liv i överflöd. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Återigen i samma miljö som de två tidigare böckerna...
  Eva Marie Beroun, 18 november 2013

  Återigen i samma miljö som de två tidigare böckerna med en helt otrolig historia där man hålls på sträckbänken ända till sista sidan. Så fenomenalt välskriven med dessa små ledtrådar och som helt plötsligt förklarar allt. Helt underbar.

 2. ÅÅÅÅ jag har sagt det förr och säger det igen hennes...
  Mamma till 2, 29 september 2013

  ÅÅÅÅ jag har sagt det förr och säger det igen hennes böcker är bladvändare och det gör att jag bara vill ha mer och mer. Gillar att de handlar om min närmiljö. Uppbyggandet av händelserna som inte gör att att jag löser fallet för tidigt är toppen det ger ju mera spänning.

 3. Doktoranderna på vårdinstitutionen vid Västgöta...
  Bokälskaren, 10 juni 2013

  Doktoranderna på vårdinstitutionen vid Västgöta universitet i Skövde har omsorgsfullt planerat möhippan för en av sina kollegor, men när de kommer till kvällens höjdpunkt tar kvällen en ända med förskräckelse; en högt uppsatt och mycket omtyckt forskare (som dessutom är tvillingbror till vårdinstitutionens prefekt) hittas mördad, iklädd prefektens tröja!

  Universitetets rektor, Emma Lundgren, är numera gift med "sin" kriminalkommissarie, Filip Alexandersson, och de lever tillsammans m... Läs hela recensionen

 4. Tyvärr förlorar alltid böcker i en serie att tappa...

  Tyvärr förlorar alltid böcker i en serie att tappa farten. Den här är inget undantag. Men ändå välskriven och lättläst. Byt persongalleri till nästa deckare

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Liv i överflöd